Sponsors

Gratis sporten bij Amstelhof voor senioren Legmeervogels

10 juni 2021 13:45


Zoals bekend hebben senioren sporters sportief stilgestaan gedurende het afgelopen seizoen vanwege Corona. Vooral 27+ heeft weinig kunnen doen op de grasmat. Vanuit de gedachte van een gezond Uithoorn (Sportakkoord Uithoorn) wilde Amstelhof de senioren van Legmeervogels ondersteunen. Legmeervogels dankt Amstelhof voor het gratis aanbieden van een abonnement in coronatijd.

Voor de lockdown in december 2020 zijn senioren leden die zich hebben aangemeld voor deze actie, geïntroduceerd met een kickoff les CROSSFIT van Loraine. Gemaakte afspraak toen was om lekker te komen sporten en gebruik te maken van de faciliteiten van de club. Helaas kwamen er maatregelen vanuit de overheid met betrekking tot sporten.


Hierdoor hebben onze seniore leden niet optimaal gebruik kunnen maken van de gesponsorde gratis periode sporten bij Amstelhof op de club. Omdat Amstelhof het toch belangrijk vindt dat de senioren die zich aangemeld hadden, de full Amstelhof experience krijgen, is de volledig gratis periode weer geactiveerd. Zes weken lang biedt Amstelhof onbeperkt gebruik aan van fitness, groepslessen, zwembad en wellness (vanaf 5 juni) tennis/squash banen en overige faciliteiten.  Legmeervogels is bijzonder blij met deze vorm van sponsoring door Amstelhof.

Delen

Lees meer over:
Amstelhof Sportakkoord

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!