Sponsors

Sponsor uitgelicht: Academy of Sport

20 juli 2021 12:30


Begin dit jaar zijn wij, een groep van 5 enthousiaste sportievelingen, gestart met onze stichting; Academy of Sport. Met als missie een sport platform neer te zetten waarbij we echt het verschil willen gaan maken. Onze Academy is gericht op de algemene groei van zowel het individu als van het team. En ondanks deze bijzondere tijden prijzen wij ons gelukkig om het afgelopen half jaar verschillende sportactiviteiten op en rondom het sportpark bij Legmeervogels te hebben mogen organiseren!

Het begon met onze voetbalschool bij Legmeervogels waar vele jongens en meisjes op zondagochtend komen voetballen! De inschrijving voor het nieuwe seizoen is inmiddels geopend!

Daarnaast hebben wij in mei ons eerste sport- en voetbalkamp bij Legmeervogels georganiseerd, wat dankzij alle kinderen een ontzettend groot succes is geworden! Dit jaar hebben we 2 weken in de zomervakantie een sport&avonturenkamp en een voetbalkamp, we pakken hier groots uit, en zorgen voor een grandioos avontuur.

Schrijf je nog snel in voor de laatste week! (16-08-2021 tot en met 20-08-2021).
En voor de allerkleinste (2 tot 6 jaar) mochten we vanaf 29 mei starten met onze superheldjes, wat een plezier, elke zaterdagochtend in de gymzaal peutergym!

Inschrijving voor het nieuwe seizoen is geopend, schrijf je snel in!

Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk snel op www.academyofsport.nl
Volg ons ook op Instagram voor alle sportieve en avontuurlijke 

photo_2021-07-20_12-34-17.jpg

 

photo_2021-07-20_12-34-07.jpg

Delen

Lees meer over:
Academy of Sport aos voetbalschool

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!