Sponsors

Nog meer gezelligheid bij Legmeervogels met de nieuwe overkapping

20 juli 2021 14:00


Nog meer gezelligheid bij Legmeervogels met de nieuwe overkapping van het buitenterras.
Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 ervaren alle leden, familieleden, supporters en gasten dat Legmeervogels meer is dan een voetbal- en handbalvereniging. Wij willen graag meer service aan iedereen bieden om de gezelligheid binnen de club te vergroten en mensen meer betrokken bij Legmeervogels te krijgen.

photo_2021-07-20_14-20-54.jpg

Het bestuur ziet graag dat iedereen zich thuis voelt bij Legmeervogels en wil daarom op deze wijze iets terug doen naar de leden. Dat gebeurt uiteraard al via het gezamenlijk sporten, maar ook door het gezamenlijke drankje en hapje in de derde helft in de kantine. Om dit mogelijk te maken is besloten ook tijdens minder goed weer de mogelijkheid te creëren buiten op het terras droog te kunnen zitten. photo_2021-07-20_14-20-13.jpg


Buitenterras
Er is een overkapping van bijna 17 meter lang en 3,5 meter breed aan de voorzijde van het clubhuis geplaatst. Hieronder komen verschillende picknicktafels te staan. Op deze manier is het mogelijk om bij slechter weer overdekt buiten te zitten. Bij mooi weer kan een ieder lekker in het zonnetje of in de schaduw zitten. Door de overkapping krijgen we meer zitplekken zowel binnen als buiten. Voor een ieder wat wils.
We hebben een groep vrijwilligers bereid gevonden de overkapping te gaan bouwen en plaatsen en inmiddels is het gereed. Hiervoor zijn we deze leden en vrijwilligers uiteraard zeer erkentelijk.

 

We hebben ook enkele sponsors bereid gevonden om het project voor de club financieel haalbaar te maken. Bij de opening van het terras zetten wij hen zeker in het zonnetje, net zo als iedereen die hieraan meegewerkt heeft.
Naast de bijdrage van sponsors willen wij jou als lid, team of persoon die Legmeervogels een warm hart toedraagt, uitnodigen tot het doen van een donatie van € 50. Als tegenprestatie zal je naam op het bord met donateurs geplaatst worden.
Heb je interesse? Stuur dan een mail naar penningmeester@legmeervogels.nl. Wacht niet te lang en help je favoriete club.

Het bestuur

Roy, Frank, Raymond & Chris

Delen

Lees meer over:
overkapping

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!