Sponsors

SPEK ONZE CLUBKAS MET DE ACTIES ALBERT HEIJN EN VOMAR

15 september 2021 9:45

Team Sponsoring

Met de start van het seizoen zijn er gelukkig weer een hoop bedrijven opgestaan om het verenigingsleven te steunen door sponsoring en doormiddel van acties. Zo ook een aantal supermarkten en daarom willen we deze acties graag onder jullie aandacht brengen, zodat iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt de bijdragen van deze acties kan toekennen aan Legmeervogels. Dus kom je voor je boodschappen bij Albert Heijn of Vomar, lees dit bericht dan goed door en kijk hoe jij kan zorgen dat jouw boodschappen zorgen voor een bijdrage aan Legmeervogels.

 1. Activeer Voetbalpassie bij Albert Heijn en maak kans op prachtige prijzen!

De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken!

Hoe werkt het?

Voetbalpassie

Het werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas!

Iedereen kan Voetbalpassiepunten sparen en ons in deze lastige tijd helpen. Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en Legmeervogels te kiezen uit de lijst met verenigingen.  Hoe meer mensen meedoen die onze vereniging een warm hart toedragen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat!

Zo spaar je mee voor onze vereniging:

 1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar ah.nl/voetbalpassie
 2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging.
 3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
 4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

 

 1. Doe mee aan de Vul de Kas actie van AH Jos van den Berg en steun Legmeervogels

Van 23 augustus tot en met 31 december a.s. vindt de Vul de Kas actie van Albert Heijn voor de eerste maal plaats. Tijdens deze actie ontvangen klanten van Albert Heijn Jos van den Berg bij iedere € 15,00 aan boodschappen een voucher met een code. Deze voucher vertegenwoordigt € 0,10 welke u kunt doneren aan uw favoriete vereniging, school of stichting. Wij hopen natuurlijk van harte dat u dit wilt doneren aan onze vereniging

Vul de Kas
 

Hoe werkt dit?

U kunt de QR code op de voucher scannen met uw telefoon. Vervolgens komt u automatisch op de website www.sparenbij-jos.nl, waar u het bedrag kunt toekennen aan Legmeervogels. Indien u dit liever via de computer doet, gaat u naar dezelfde website en vult u de code welke op de voucher staat in.

Wij willen graag sparen voor meer buitenvoorzieningen voor onze leden en hopen natuurlijk dat u voor ons gaat sparen. Wij kunnen elk bedrag goed gebruiken!

De tussenstanden zijn te volgen in de winkel van Albert Heijn Jos van den Berg, via de website: www.sparenbij-jos.nl 1. Club is Koning bij Vomar

Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas als je boodschappen doet bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee!Club is Koning

 1. Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar.
 2. Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: LEUI2021
 3. Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!
 4. Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze club.

Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!