Sponsors

KOM WEER KLAVERJASSEN BIJ LEGMEERVOGELS

5 oktober 2021 17:45


Vanaf aankomende vrijdag 8 oktober kun je weer klaverjassen bij Legmeervogels in Uithoorn. We starten om 20.00 uur en de kantine is vanaf 19.30 uur geopend. Bij binnenkomst word je gevraagd je vaccinatiebewijs te tonen of een geldige negatieve test uitslag. We vragen je niet te komen kaarten als je klachten hebt die op Corona zouden kunnen duiden zoals verkoudheid, hoofdpijn, smaak of reukverlies etc. Voorkom dat je andere mensen besmet. Wij zorgen voor voldoende afstand tussen de tafels en voor frisse lucht.

Het klaverjassen is voor iedereen toegankelijk die aan de basisregels tegen verspreiding van corona voldoet. Je hoeft geen lid of donateur van Legmeervogels te zijn om mee te kunnen doen. Er wordt in de kantine van Legmeervogels gespeeld om de gebruikelijke prijzen; eerste, tweede en derde plaats en de poedelprijs. Alle prijzen worden aan het einde van de avond uitgereikt.

Er worden drie of vier rondes gespeeld afhankelijk van de snelheid van het spelen. We moeten om 12 uur dicht zijn. In de korte pauze tussen de rondes kun je genieten van een drankje. De hapjes die tijdens de rondes worden aangeboden, worden mede mogelijk gemaakt door slagerij BADER. Het eerste kopje koffie of thee word je, zoals altijd, door Legmeervogels aangeboden.

Data klaverjassen najaar 2021 bij Legmeervogels
Tot aan de kerst zijn er 6 avonden waarop je kunt komen klaverjassen op sportpark de Randhoorn in Uithoorn; 8 en 22 oktober, 5 en 19 november en tot slot 3 en 17 december 2021.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!