Sponsor uitgelicht: Solidoe - Legmeervogels

Sponsor uitgelicht: Solidoe

Sponsor uitgelicht: Solidoe

17 november 2021 12:15


Solidoe is een kinderopvangorganisatie voor kinderen in de leeftijd van 0 - 12 jaar. Wij bieden verschillende soorten kinderopvang aan: baby’s en peuters zijn van harte welkom op de kinderdagverblijven. Voor peuters is er ook aparte peuteropvang, onder andere met Vroegschoolse Educatie (VE). Lees meer over Solidoe in het onderstaande artikel.

Solidoe
Naast babies en peuters kunnen ook basisschool-kinderen voor schooltijd bij ons terecht op de voorschoolse opvang. Ook tijdens de lunchpauze of overblijf op de tussenschoolse opvang en na school op de buitenschoolse opvang zijn zij welkom. Op een aantal buitenschoolse opvang vestigingen is er extra aandacht voor sport. Voor de buitenschoolse opvang bieden we ook de mogelijkheid om alleen in de vakanties te komen.  

Wat doen jullie?
Goede kinderopvang levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving als geheel.
Met liefde en vanuit professionaliteit zorgt Solidoe dagelijks voor een sterke pedagogische omgeving voor de kinderen die aan haar toevertrouwd worden. Ouders krijgen zo de kans om werk en gezin te combineren, kinderen krijgen ruimte om spelend en lerend te groeien. Vanuit deze missie hebben we als Solidoe een belangrijke taak: het zorgen voor een sterke pedagogische omgeving. De pedagogisch medewerkers van Solidoe, die deze pedagogische omgeving realiseren, zijn cruciaal voor het verwezenlijken van de missie. De medewerkers geven kinderen de benodigde veiligheid en ruimte, zij dagen de kinderen liefdevol uit.

VISIE van Solidoe
Solidoe wil de kinderopvang en het onderwijs transformeren tot één uitdagende en moderne omgeving voor het kind. Waar kinderen in een veilige én uitdagende pedagogische en educatieve omgeving die vaardigheden kunnen ontwikkelen die zij goed kunnen gebruiken, nu en in de toekomstige samenleving

Ons KINDBEELD, onze visie op kinderen.

Iedereen de ruimte voor eigen wijze groei!
Een kind is in wezen nieuwsgierig en wil zijn wereld onderzoeken, op zijn eigen manier. Een kind is actief en creatief in het spelen en ontdekken, zowel samen als alleen. Kinderen zijn gericht op anderen, leren van elkaar en van volwassenen. Ieder kind is zichzelf en ontwikkelt een eigen ik.

Wat is de verbinding tussen voetbal (of handbal) en in het bijzonder met Legmeervogels?
Het is elk jaar weer een uitdaging voor een BSO: leuke zomeractiviteiten bedenken. Solidoe pakt het sinds drie jaar groots aan met een Summer event bij Legmeervogels. Een zomerspektakel voor alle 17 vestigingen, waar dagelijks tot wel 250 kinderen op afkomen. ‘Plezier staat voorop, zonder de pedagogische kwaliteit uit het oog te verliezen. We willen de kinderen een vakantiegevoel geven'. Buiten dit event om zijn er ook vestigingen die kinderen vanaf de BSO naar voet- of handbal brengen bij Legmeervogels.

solidoe.jpg

Voor meer info, ga naar de website: solidoe.nl
Delen

Lees meer over:
solidoe sponsor sponsor uitgelicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!