Jumbo Plemp – Lubbers Jeugdtoernooi Legmeervogels 2022 - Legmeervogels

Jumbo Plemp – Lubbers Jeugdtoernooi Legmeervogels 2022

Jumbo Plemp – Lubbers Jeugdtoernooi Legmeervogels 2022

18 juni 2022 13:45


Op zaterdag 11 juni 2022 was het Jumbo Plemp - Lubbers Jeugdtoernooi bij Legmeervogels. Een voetbaltoernooi voor de leeftijden 7-12 jaar. Op deze zonnige dag kwamen 88 teams in actie, ca. 800 spelertjes. Niet alleen van Legmeervogels, maar ook van veel andere verenigingen.

In de ochtend speelden 44 teams in poules van 4, allemaal 3 wedstrijden. De wedstrijden werden begeleid door jeugd-scheidsrechters van Legmeervogels en door jongens die voor school maatschappelijke AVA-punten moesten behalen met vrijwilligerswerk. Heel fijn dat zij er waren, want zo'n groot toernooi vergt veel voorbereiding met veel vrijwilligersinzet. In middag speelden de andere 44 teams hun wedstrijden.

Overdag werd het toernooi aangekleed met gezellige muziek en springkussens. Over het terrein liep een sportfotograaf rond. In de kantine en buiten was de verkoop van een drankje of een hapje. De aanwezige EHBO had het gelukkig rustig. Wat pleisters en wat koelen, gelukkig geen ernstige blessures. 

Zowel het ochtend- als het middagdeel werden afgesloten met een grootse prijsuitreiking, waarbij ieder team een beker en voor ieder speler een vaantje uitgereikt kregen van bestuursleden van Legmeervogels. 

We kijken als organisatie terug op een zeer geslaagd en zonnig toernooi. Waarbij we vooral blije kinderen hebben gezien. We danken de sponsoren en alle vrijwilligers en gaan binnenkort de voorbereidingen opstarten voor het Jeugdtoernooi in juni 2023. 

De Toernooicommissie

 

Delen

Lees meer over:
jumbo plemp jumbo plemp-lubbers lubbers

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!