Legmeervogels Sponsoravond met Jack Spijkerman - Legmeervogels

Legmeervogels Sponsoravond met Jack Spijkerman

Legmeervogels Sponsoravond met Jack Spijkerman

5 december 2022 15:30

Team Sponsoring

Iets wat al een tijdje in de planning stond maar we twee seizoenen niet hebben kunnen doen, vanwege een pandemie waar we met zijn allen last van hadden, konden we dan eindelijk uitvoeren. En afgelopen 24 November was het dan eindelijk zover, de Legmeervogels Sponsoravond. Een avond volledig in het teken van de waardering van onze sponsors. Met hapjes, drankje en een hele leuke gast: Jack Spijkerman.

De meeste sponsors zullen het afgelopen jaren wel hebben gemerkt, er waait weer een frisse wind door de vereniging en er is meer betrokkenheid. Na het opnieuw op poten zetten van de structuur voor sponsoring, worden sponsors nu ook steeds meer betrokken en geïnformeerd. Sponsors ontvangen de nieuwsbrief, worden uitgenodigd bij evenementen en hebben dus nu ook voor het eerst sinds jaren een avond gehad die in het teken stond van hun steun aan de vereniging

Een avond voor maar ook door de sponsors

Met een team van gedreven vrijwilligers hebben we de sponsoravond voorbereid en alles in gang gezet. Omdat je zo’n avond ook wilt vullen met wat hapjes en drankjes, hebben we een uiteraard aangeklopt bij aan aantal sponsoren die daar heel goed in zijn. En ook daar bleek maar weer wat voor een fijne sponsors wij hebben, want wij hebben zonder veel moeite dit kunnen invullen. Bij binnenkomst kregen de sponsors een lekker kopje koffie van Blackstock Coffee met een heerlijke petitfour van Bakkerij Hulleman, die deze zelfs had voorzien van een Legmeervogels logo. Tijdens het programma kregen de gasten naast een drankje een paar overheerlijke borrelplanken geserveerd, die ons waren aangeboden door Keurslager Stronckhorst. En aan het einde van de avond kwam ook de bezorger van Family Uithoorn/Mijdrecht nog even langs met een lekkere bittergarnituur. En dat was nog niet alles, want door René Blauw van onze Sponsor Skymark, hadden we ook nog eens een enorm leuke gast op bezoek.

IMG_8147b.jpg

Legmeervogels & Jack Spijkerman’s kennisquiz

Na de inloop werden de gasten gevraagd zich te verplaatsen naar de hoek in kantine die door het team was ingericht voor onze sponsors. Daar werden de sponsors verwelkomt door Marcel Cobussen (bestuurslid commerciële zaken), die de avond officieel opende. Het eerste half uur hebben Frank den Butter (voorzitter), Maikel Straayer (bestuurslid voetbalzaken) en Marcel, de sponsors meegenomen in een statusupdate over de vereniging, voetbal en sponsoring. Uiteraard was de rest van het bestuur ook aanwezig voor deze avond.

IMG_0858b.jpg
Na deze informatie was het tijd voor Jack Spijkerman, die onze gasten ging vermaken met een quiz. De gasten hadden allemaal een nummer gekregen en moesten aan de hand van dit nummer aan de juiste tafel gaan zitten, om zo met deze tafel als team de quizvragen te gaan beantwoorden. Op deze manier kon er direct kennis gemaakt worden en een leuke quiz gespeeld worden. En Jack had er werk van gemaakt, want naast vragen over allerlei nutteloze dingen maar leuke weetjes, werden er ook vragen gesteld over Legmeervogels en over Uithoorn. De quiz werd zo leuk ontvangen dat er gewoon op verzoek nog een ronde werd toegevoegd.
De winnende tafel mocht uiteindelijk naar voren komen voor de teamprijs, waarna er nog één vraag aan het team werd gesteld om daar nog één grote winnaar uit te krijgen. Naast de heerlijke fles wijn voor het team, ging uiteindelijk Simon de Bruin er met de grote prijs vandoor: Een nostalgisch Ajax Shirt. Deze prijzen zijn ook door René Blauw beschikbaar gesteld.

316157619_612094127476450_8907711747354814561_n.jpg

Netwerkborrel

De avond werd uiteindelijk afgesloten met een netwerkborrel. De kantine ging open, waardoor de teams die hadden getraind zich bij onze gasten konden voegen. En uiteindelijk is het nog lang gezellig gebleven.

Sponsorpresentje

De sponsors gingen ook niet met lege handen naar huis, want bij het weggaan kregen ze allemaal nog een leuk sponsorpresentje mee naar huis. Ook daar was weer een sponsor bij betrokken, maar daar verklappen we verder nog niets over. Want net als vorig jaar krijgen alle sponsors een presentje en degene die niet aanwezig konden zijn, kunnen binnenkort een bezoekje verwachten.

Wij kijken terug op een enorm leuke avond en wij zijn heel trots op al onze sponsors en de vrijwilligers die deze avond mogelijk hebben gemaakt.

Bron: Team Sponsoring
Delen

Lees meer over:
Jack Spijkerman Sponsoravond Sponsors
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!