Sponsors

Home

Het eerste sportcafé van de gemeente Uithoorn

7 april 17:15  Doe je ook mee aan het eerste Sportcafé op maandag 19 april aanstaande? De aftrap van een reeks actieve online bijeenkomsten waarin we (nu nog online) met elkaar in gesprek gaan en plannen maken over sport en bewegen in onze gemeente.meer »

53x gelezen

Gratis Handballen bij Legmeervogels

29 maart 9:45  Na een seizoen waarbij we helaas geen zaalhandbal konden spelen, hopen we de komende weken weer buiten op de handbalvelden van Legmeervogels lekker bezig te zijn met onze jeugdteams. De meeste jeugdteams hebben zo goed en kwaad als dat ging buiten doorgetraind en zijn ook nu wekelijks op de velden te vinden.meer »

60x gelezen

Pilot circuittraining

21 maart 9:00  In de trainingsgroepen JO8 en JO9 voeren we een pilot uit voor circuittraining.meer »

159x gelezen

Senioren teams gestart met trainen

20 maart 7:45  We mogen weer! Voetbal is niet alleen een geweldige sport en zet aan tot bewegen, maar voetbal is ook een verbindende factor voor de senioren teams en voor de Zondag 4 als vriendenclub.meer »

141x gelezen

Sponsor uitgelicht - Plexus

19 maart 8:30  Binnen onze verenging zijn we trots op en blij met onze sponsors. Zonder onze sponsors lopen onze leden niet in mooie tenues, staan er geen mooie borden langs de velden, hebben we geen mooie promenade met vlaggen etc. Maar bovenal: deze sponsors gunnen onze vereniging het beste en daarom verdienen ze extra aandacht.meer »

78x gelezen

JO12-4 in het nieuw door Main Energie

17 maart 14:15  Sponsor Main Energie heeft Legmeervogels JO12-4 ontzettend blij en trots gemaakt met nieuwe trainingspakken. meer »

103x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!