Sponsors

Home

Extra ALV op 22 november om 19.30 - benoeming nieuwe voorzitter Legmeervogels

15 oktober 9:15  Beste leden, ouders/verzorgers van leden, vrijwilligers, sponsors en belangstellenden, Het aftreden van de huidige voorzitter betekent dat er een nieuwe voorzitter gekozen dient te worden. Deze willen wij in de extra ALV op maandag 22 november om 19.30 uur kunnen benoemen. meer »

57x gelezen

Steun Legmeervogels met Rabo ClubSupport

14 oktober 9:15  Beste leden, ouders/ verzorgers van leden, vrijwilligers, sponsors en belangstellenden, De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 is van start gegaan! Leden van Regio Schiphol kunnen via de Rabo App of via Rabo Online Bankieren hun stem uitbrengen. Dit kan van 4 t/m 25 oktober op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. meer »

39x gelezen

Handbal A1 kampioen

11 oktober 9:30  Na jaren van hard trainen en zwoegen, is het de handbal A1 (gesponsord door onze trouwe sponsor Main energie) gelukt kampioen te worden! In een zwaar bevochten wedstrijd tegen HCV '90 (met de nodige tijdstraffen en gele kaarten), gaf de kwaliteit van ons team de doorslag: 11 - 17.meer »

16x gelezen

Halloween bij Legmeervogels op 29 oktober

11 oktober 9:30  Beste leden, Vrijdagavond 29 oktober wordt weer het jaarlijkse Halloween Uithoorn feest gehouden op Sportpark De Randhoorn. Dit jaar is het thema Horror hospitaal en de verdwenen bacterie. Het feest is voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar, en duurt van 19:00 tot 21:30 uur. De locatie is volledig versierd, er is een kinderdisco en een levend spookhuis.meer »

17x gelezen

Evenementen bij Legmeervogels seizoen 2021-2022

11 oktober 9:15  Beste Legmeervogels leden, ouders/verzorgers van leden, vrijwilligers, sponsors en belangstellenden, Dit jaar zijn we weer begonnen met het organiseren van evenementen bij Legmeervogels. In onderstaande overzicht tref je alle activiteiten van dit seizoen aan. meer »

25x gelezen

KOM WEER KLAVERJASSEN BIJ LEGMEERVOGELS

5 oktober 17:45  Vanaf aankomende vrijdag 8 oktober kun je weer klaverjassen bij Legmeervogels in Uithoorn. We starten om 20.00 uur en de kantine is vanaf 19.30 uur geopend. Bij binnenkomst word je gevraagd je vaccinatiebewijs te tonen of een geldige negatieve test uitslag. We vragen je niet te komen kaarten als je klachten hebt die op Corona zouden kunnen duiden zoals verkoudheid, hoofdpijn, smaak of reukverlies etc. Voorkom dat je andere mensen besmet. Wij zorgen voor voldoende afstand tussen de tafels en voor frisse lucht. meer »

105x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!