Scheidsrechter

Bob Titulaer

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 12 september, begon de eerste competitie wedstrijd van het seizoen 2015/2016 voor de 010-1 van de vogels.
De wedstrijd begon om 9 uur met een prima voetbalweertje.
Legmeer begon prima aan de 1e helft. Ze lieten goed voetbal zien met veel goed samenspel.
Legmeer kreeg ook veel goede kansen. Maar de jongens vergaten te scoren en beloonde zich zelf niet.
Pas halverwege de eerste helft werd er eindelijk gescoord. Door een miscommunicatie in de verdediging van Overbos,
wist Irfaan te profiteren en die kon de bal dan ook makkelijk in het doel schieten.
Met deze stand gingen de jongens dan ook de rust in.

In de tweede helft begonnen de jongens wat slordiger te spelen.
De tegenstander kreeg meer ruimte en profiteerde hier dan ook van. Overbos scoorde met een prachtige vrije trap
en maakte gelijk. Na het tegen doelpunt begonnen de jongens weer wat beter te spelen.
Gelukkig maakte Mirsa het bevrijdende doelpunt in de slotfase.
Hopelijk kunnen de jongens deze goeie lijn doorzetten in de volgende wedstrijden.
Al met al was dit een leuke en vooral spannende wedstrijd en mogen de jongens trots zijn op hun prestatie.