Niet nodig.. O10-1 laat overwinning glippen

Datum

7 november 2015 13:15

Accommodatie

Onbekend

Eerste competitie wedstrijd in nieuwe indeling, We speelde om 13:15 bij Fortuna Wormeveer, op een speciaal E-veldje waar de afmetingen kleiner zijn! dus je moet veel voetballend oplossen.. Dat lukte aardig want binnen enkele minuten hadden we de openingstreffer er in liggen! En toen moesten we dat door zetten en kregen wat kansen daar toe maar zoals bijna altijd gebeurde op het verkeerde moment aan de verkeerde kant iets wat wij eerder had moeten doen scoren! het was 1-1 maar niet getreurd we kwamen via een goed oplettende Amine weer op 1-2! hij pakte de misser van de keeper op en schoof binnen! daarna kregen we wat kansen om deze wedstrijd in het slot te gooien maar kregen de deksel weer vol op de neus het werd 2-2! maarja een punt konden wij als trainers ook wel mee leven, als we maar niet verloren! We kregen wat kansen daarna maar die gingen over,naast,paal en lat of de keeper was een sta in de weg! de klok tikte richting het einde, Fortuna profiteerde van een counter en maakte 3-2 en de minuten leken als seconde voorbij te gaan! En na 50 minuten maakte de scheidsrechter er een einde aan! ongelofelijk zonde! een punt hadden we zeker recht om maar zeker op 3 punten! Jongens we moeten ons wat meer gaan belonen! want dit is zonde! op het eind wel heel erg gelachen toen scheidsrechter Marcello de B1 daar moest fluiten en alle jongens hem nog even "op apparte wijze'' succes wensen! Boys over 2 weken gaan we voor die overwinning!