Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Een regenachtig doelpuntenverstijn, LMV O10-1 - Geuzenmiddenmeer O10-1 (4-0) 9-0

Onbekend

REGEN, REGEN EN NOG EEN REGEN!! we kwamen aan in regen, we deden de warming-up in de regen en we begonnen in de regen! gelukkig hebben we deze week 3x in de regen gevoetbald en weten we hoe we er mee om moeten gaan dus let's go! En wat een leuke ochtend werd het! we scoorde er rustig op los! de eerste 25 minuten mooie dingen gezien! en 4 goals! dat is voor ons al een hele hoop, in de rust beetje warm geworden en de 2e helft vol gas begonnen we liepen uit naar 7-0! toen was er maar een doel zo snel mogelijk de 10 halen! maar er kwam een kleine verslapping in die periode en de laatste 10 minuten werd er nog 1x gas gegeven! resultaat 9-0 overwinning, zeer tevreden! eerste overwinning en zeker niet de laatste! nu doorzetten! Na de wedstrijd een groot feestje in de kleedkamer! En in de kantine met tevreden ouders praten is ook zeer fijn! Deze week weer scherp trainen en zaterdag vlammen tegen Sporting Krommenie!