Accommodatie

Onbekend

Het was een regenachtige zaterdag in Uithoorn. Maar des al niet te min was er een goeie sfeer.
De wedstrijd Legmeervogels o10 tegen FC Hoofddorp o10 stond op het spel.
De wedstrijd ging in het begin gelijk op. De ploegen kwamen niet langs elkaars verdedigingen.
Toch was Nahom dicht bij de 1-0, maar hij schoot jammer genoeg op de paal. Even later was Nahom weer dicht bij een goal, maar de keeper hield zijn inzet met moeite. Hieruit volgde een corner. Ook dit was een gevaarlijk moment. Via een scrimitch ging de bal net naast. Even later was Hoofddorp ook dichtbij een goal. Door een fout van de verdediging van Lmv stond de spits van Hoofddorp een op een met de keeper, maar hij schoot veel te zacht. Een minuut later maakte Hoofddorp echter wel de openingsgoal. Dit was een grote tegenvaller, maar niet veel later kwam Lmv al met een antwoord. Na een goed schot van Kevin, die de keeper met een knappe redding tegenhield, kwam de bal bij Irfaan. Zijn schot werd van de lijn gehaald door een verdediger. Maar de verdediger deed dit echter met zijn handen. Dit betekende dus een penalty voor Lmv. Kevin trad aan en schoot de bal goed binnen. De stand bleef zo tot de rust.

Legmeervogels begon slecht aan de tweede helft. Hoofddorp scoorde uit een voorzet en kwam weer op voorsprong. Even later was het bijna weer raak voor Hoofddorp, maar met geluk kwam de bal op de paal.
Even later viel het doek. Uit een mooie teamaanval van Hoofddorp kwamen ze 1 op 1 met Bo.
Bo kon het eerste schot nog keren, maar de rebound was hem te machtig.
Na het derde doelpunt ging Lmv weer wat beter spelen. Als de vogels wat beter met de kansen waren om gegaan hadden ze gelijk kunnen komen of misschien zelfs winnen. Na onder andere kansen voor Kevin en Nahom vergaten de jongens zich te belonen met doelpunten. Na het eindsignaal waren de jongens teleurgesteld.
Als je kijkt naar de eerste helft had Lmv het verdiend te winnen. Als je kijkt naar de tweede was Hoofddorp de terechte winnaar. Al met al denk ik dat een gelijkspel beter op zijn plaats was geweest.

De familie Ahamout

Wij feliciteren SV Hoofddorp met het kampioenschap, helaas zijn we ook nog 6e geworden! we moeten onze peilen richten op de volgende competitie zo goed mogelijk af te sluiten! Jullie trainers