Datum

9 april 2016 8:45

Accommodatie

Onbekend

7.30 verzamelen het ‘’broodje bal’’ verhaal gaat rond en ouders en kinderen hebben er zin in! Een grote overwinning vandaag zou goed zijn voor een kampioenswedstrijd volgende week.. Allemaal dingen om naar uit te kijken. Eerst deze wedstrijd nog..

Buiksloot O10-2 staat laatste maar die zijn meestal het beste tegen teams die bovenaan staan dus we moeten waakzaam zijn vandaag en vooral lekker scherp..

In een korte voorbereiding op de wedstrijd was te zien dat de jongens er zin in hebben.. Met de gebruikelijke oefening en warming-up..

Om 8.45 starten de wedstrijd onder leiding van een zeer goede scheidsrechter.. Na het handjes geven waren de vogels gelijk los.. Mirza tekende in de 3e en 6e minuut aan voor de 0-1 & 0-2 en Nahom even later voor de 0-3 met een geweldige knal.. Wij zijn los en nu nog lekker veel goals maken zodat we volgende week kampioen kunnen worden, In de 17e minuut mocht Irfaan aantekenen voor de 0-4 en daarna de attente Amine voor de 0-5 dat is tevens gelijk de ruststand..

In de rust werd er verteld dat we minder moesten gaan lopen met de bal en moesten oppassen voor de counter want daar was Buiksloot zeer gevaarlijk in. Het doel was de 0 te houden en de dubbele cijfers te halen..

We gingen lekker uit de start blokken, Kevin tekende voor de 0-6.. en toen wouden de boys in sneltrein vaart vooruit.. Een minuut later 0-7 we werden geholpen maar wat doet het er toe een eigen doelpunt.. Even later een momentje van onoplettendheid achterin en Buiksloot counterde naar de 1-7.. Maar de geel/blauwe helden wouden meer en al gauw hadden Mirza zijn onvervalste hattrick gemaakt.. 1-8! Ook bij de 1-9 werden we een beetje geholpen want weer een buiksloot speler die in eigen doel schiet.. ach ja zoals ik als trainer zeg ‘’die tellen ook’’ Mirza was op dreef vandaag en had het op de heupen en scoort ook de 1-10.. De Dubbele cijfers zijn behaald! Wat zit er nog meer in? In ieder geval een hattrick in eigen doelpunten Buiksloot helpt bij de 1-11 ook een handje! (matchfixing) Nee hoor door 3x fantastische doorzetten konden de spelers van Buiksloot ook er niks aan doen.. Amine tekende aan voor het slot akkoord en een fijne eind uitslag…. 1-12!

Een mooie wedstrijd, Een doel nog! Kampioen worden..

Het kan volgende week bij VVC al om 9.30..