Legmeervogels O10-1 speelt fantastische wedstrijd.. en is KAMPIOEN!!

Datum

16 april 2016 9:30

Accommodatie

Onbekend

16 April de dag dat de O10-1 na 5 wedstrijden op 15 punten stond met een doelsaldo van 34 en pas 2 goals tegen.. iets om trots op te zijn! Op naar Nieuw-Vennep waar we eerder speelde in competitie 01 tegen deze ploeg.. Hoe het toen afliep wisten de jongens maar al te goed.. 4-3 verloren in de laatste 2 minuten.. Vandaag kon alles anders zijn want als de jongens winnen zijn we virtueel kampioen van deze poule en zouden we dat rustig gaan vieren.

Om 9.30 floot de jonge scheidsrechter (die zeer goed floot) voor het begin.. Als trainers wil je dan een ding graag zien en dat zijn de dingen die door gesproken zijn in de kleedkamer.. En dat kwam er uit… het duurde een kleine 10 minuten of de O10-1 was los (en dan bedoel ik niet een beetje los) het ging hard.. want de 0-1 zat er in daarop volgde al gauw de 0-2.. de 0-3 was na 15 minuten dan ook al een feit en langs de kant konden ze hun geluk niet op.. Ook Marcello&Lars zagen dat dit een briljante eerste helft was… de een tweetjes en de steek passen… alles lukte.. het werd inmiddels 0-4, VVC wist niet waar het, het moest zoeken en werd op eigen veld ‘’weg gespeeld’’  De O10-1 kreeg een doelpuntenmaker die nog niet scoorde dit seizoen, zijn vader die 1x niet mee ging en op de groepsapp reageerde het is niet waar.. Toch echt wel!! Onze beren sterke Puck roste de bal letterlijk tegen de touwen en het was 0-5.. En vlak daarna gelijk rust!

In de rust werd vooral gezegd dat de jongens zo moesten blijven voetballen en zorgen dat Bo de 0 hield.. Dat was een opzetje naar de tweede helft

De tweede helft starten we weer vel en na kansen van onder andere Mirza en Kevin was het na 7 minuten dan eindelijk 0-6.. De vogels kregen het daarna wat moeilijker met VVC die niet van plan was met dubbele cijfers er af te gaan.. Door wilskracht maakte de ploeg van VVC die vorige editie van ons wonnen toch een doelpunt 1-6.. de rest van de tweede helft was een lekker voetbalwedstrijdje er werd door beide ploegen hard geknokt om nog een goal te forceren alleen lukte het ons om er nog eentje bij te maken!! 1-7 een fantastische resultaat tegen in mijn ogen een zeer behoorlijke tegenstander..

Het feest branden na de wedstrijd toch enigszins los.. want nu virtueel kampioen.. Het feestje werd daardoor in de kleedkamer gevierd met muziek en zelfs Marcello ging mee onder de douche.. de jongens hebben het verdiend!

In de middag kreeg Marcello via de trainer van Always Forward dat de titel een feit was.. de enige concurrent van ons speelde 1-1 gelijk dus waren we na 6 wedstrijd al kampioen!! Aankomende zaterdag tegen Purmerland O10-1 gaan we het vieren en is een goed resultaat ook wel fijn..