Sponsors

JO19-1 zondag kampioen!

Legmeervogels JO19-1 (zon)

9 - 3

Alliance '22 sv. JO19-5 (zon)

Competitie

3e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 07

Datum

24 oktober 2021 12:00

Scheidsrechter

D. Offerman

Accommodatie

Sportpark Randhoorn
Randhoornweg 100
1422NE
UITHOORN
tel. 0297-563681

jo19zon.jpg

Vandaag was onze laatste wedstrijd van de 1e fase en ook meteen de klapper van de poule want we moeten tegen de nummer 2 Alliance 22.

Een klein verschilletje, wij zouden aan een gelijk spel genoeg hebben om de nummers 2, 3 en 4 te verslaan. Als wij zouden verliezen met 0-5 of nog erger dan zouden wij naar de 4e plek afdalen. Kortom vandaag ging het echt ergens om.

Scheidsrechter geregeld, vlagger altijd paraat in eigen gelederen, Bart weer enorm bedankt voor je wekelijkse inzet voor het team. Altijd lekker als je een steun in de rug hebt. En als je dan herfstkampioen kan worden , tja dan mag je op veld 1 natuurlijk. Even geregeld met Maria.

 

In de kleedkamer de tactische bespreking hoe de wedstrijd aan te vliegen om als herfstkampioen van het veld te lopen. De wedstijd begon iets voor 12:00 en je zag meteen dat onze jongens er zin in hadden. Na een minuut of 10 spelen krijgt Baley de bal van rechts voorgetrokken en kopt hem lekker in maar helaas……. Buitenspel, geen VAR dus we moeten er mee leven dat dit doelpunt wordt afgekeurd. Maar Rens heeft het helemaal op zijn heupen deze wedstrijd en krijgt de bal aangespeelt, wijkt om zijn tegenstander en vanaf de rechter flank in de linker hoek van het doel. 1-0 . Eigenlijk komt vanaf dat moment Alliance niet meer aan de bal wat ze ook proberen, ze hebben het na 20 minuten al opgegeven lijkt het wel. LMV blijft lekker rondspelen, balletje diep, actie maken of door tot de achterlijn en voortrekken. Niet alles leidt tot een doelpunt maar we zijn veel gevaarlijker in onze acties en dan kan het zo maar gebeuren dat het 2-0, 3-0 en 4-0 wordt en dan is het rust. In de rust de jongens verteld dat ze moeten blijven voetballen en niet te overmoedig worden want ze lopen al rond alsof ze kampioen zijn. Uit ervaring kan ik je vertellen dat dat nog weleens vies kan tegenvallen. Maar limonade op en hup naar het veld. We zijn nog niet begonnen of hopla de 5-0 ligt erin. Het is kwestie van tijd maar we knipperen met onze ogen en jawel 6-0. Het is klaar en over en uit, alles loopt op rolletjes, om het kwartier, zo ongeveer, wisselen we de 3 bankzitters zodat iedereen speelt en zijn rust even kan pakken. Ik roep nog van de zijlijn bij 10 doelpunten gaan we bowlen maar dat hoorde ze niet gezien de stand. Als het dan 7-0 is en Alliance in een spaarzaam moment toch richting ons doel gaat komt er zowaar een actie en wordt onze keeper vol geraakt en de bal schijnt achter de doellijn geweest te zijn, 7-1. Geen doellijntechnologie dus het zal wel. Keeper Dave opgelapt met wonderwater en door. Het zou toch niet zo zijn dat ze bij Alliance het licht hebben gezien en dat we moeten vrezen voor, maar gelukkig niet lang daarna wordt het 8-1. Toch sluipt er wat lankmoedigheid in het LMV team. Ik wissel Stijn voor Hero maar dat is op dat moment niet een gelukkige wissel want de 8-2 en de 8-3 komen rap op het bord. De verdediging is even van de leg. Maar Bayley die weliswaar een afgekeurd doelpunt maakt aan het begin van de wedstrijd zet dan toch nog de 9-3 op het scorebord. Anil en Rens die bijna nooit scoren drukken nu wel erg hun stempel op de score, klasse gedaan en een ware hattrick voor Rensie. Jesse en Hero bedankt voor het invallen. Mannen jullie hebben het geflikt. Vorig jaar stonden we ook nummer 1 in competitie en beker maar toen kwam corona en moesten we stoppen, maar nu een jaar later toch gelukt. Klasse en ik ben heel trots op jullie inzet, het in teamverband sporten, GROTE klasse mannen , CHAPEAU voor de collectieve prestatie.

 

Jullie trotse trainer/coach

Jonko Eric

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!