Legmeervogels O10-1 – AFC 010-2 (1-4) 3-5

Scheidsrechter

Quinten van Stijn

Accommodatie

Onbekend

De 3e en laatste bekerwedstrijd van dit seizoen, beide teams uitgespeeld. Buitenveldert is door. Het zou daarom ook een mooie open wedstrijd worden. We hadden 2 invallers thijmen en Eric (bedankt heren voor het mee doen) uit de E1 die vorig jaar in de E3 zaten. Klokslag 9.00 starten de wedstrijd onder leiding van Quinten, beide teams begonnen fel aan het wedstrijden en er waren wat kansen over en weer. Na 10 minuten ongeveer neemt AFC de leiding door een mooi uitgespeelde aanval 0-1. Maar we bleven rustig en hadden al snel de 1-1 te pakken een mooie goal van invaller thijmen, al snel was die gelijke stand van het scorebord, maar wat een prachtige goal was dat! Een perfecte pas, zoals xavi of ineista wel eens geeft lukte en de afwerking van de spits was keurig 1-2. Daarna liepen de bezoekers uit Amsterdam voor de rust uit naar 1-4 en keken we weer tegen 3 goals tegen aan. Maar Lars&Marcello en de jongens hadden er alle vertrouwen in dat er nog wat de halen viel! De jongens begonnen vol goede moet aan de 2e helft. En dat loonde door goed doorzetten van wasim konden we scoren en dat deden we, stand 2-4! Er werd geknokt voor elke meter en het geloof was terug en al snel hadden we nog 1 goal nodig een bal uit de kluts valt in het doel en het is 3-4 (beide goals is mij ontgaan wie er scoorde) Het aandringen was begonnen en we kregen nog 1 hele grote kans helaas ging die er niet in. Een vrije trap vlak voor tijd. Iedereen naar voren, de bedoeling was via de laatste man het voetballend op te lossen maar de spits van AFC zat er kort op en maakte uit de 1 op 1 kans geen fout en 3-5. Quinten floot 1 minuut erna af. Een mooie wedstrijd! En als we dit kunnen omzetten in winst in de competitie zie ik het helemaal goed komen! Jullie trainer!