Sponsors

Handbal Jos van den Berg Toernooi

Jos van den Berg Toernooi 2020

Zaterdag 13 juni 2020

(voor F-, E- en D-jeugd)

 

UPDATE 31-03-2020

De organisatie van het ‘Jos van den Berg toernooi 2020‘ heeft besloten om het toernooi, wat voor 13 juni 2020 gepland staat, niet door te laten gaan.

De ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn hiervan de oorzaak. Gegeven de genomen maatregelen en onzekerheden vinden wij het onverantwoord om (de voorbereiding van) het toernooi door te laten gaan. De afgelasting is erg vervelend, maar dit besluit geeft ook iedereen tijdig duidelijkheid.

De gezondheid van alle betrokkenen is nu de eerste prioriteit. Volg aub de richtlijnen van de regering en het RIVM op. Wij wensen U veel sterkte in deze historische moeilijke tijd maar kijken uit naar toekomstige ontmoetingen bij ons op de club. 

Blijf gezond, let goed op elkaar.

 

 Met vriendelijke groeten,
Toernooicommissie Legmeervogels

 

 

ARCHIEF 

---------------------------------

Dit seizoen wordt op zaterdag 13 juni 2020 voor de negende keer het AH Jos van den Berg Toernooi gehouden bij de Legmeervogels in Uithoorn. Het toernooi is dit keer niet alleen voor de pupillen voetbal maar ook voor de jeugdteams handbal. Een mooie afsluiting van het seizoen met je team. Hieronder staat meer informatie over het toernooi en hoe je een team kan aanmelden.

 

Dit toernooi is bedoeld voor de volgende jeugdteams (meisjes en gemengd[1]):

  • F-jeugd (7-8 jaar)
  • E-jeugd (9-10 jaar)
  • D-jeugd (11-12 jaar)

 

Het toernooi duurt een dagdeel, de ochtend of de middag. Wij proberen de E- en F-jeugd in de ochtend te organiseren en de D-jeugd in de middag. Bij het verstrekken van het programmaboekje (ca. 1 week van tevoren) zal dit definitief bekend worden.

 

Naast onze eigen teams worden jeugdteams van andere verenigingen van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

 

Vanwege digitale verwerking dient u per team in te schrijven. Inschrijving kan via het inschrijfformulier op onze website (link hieronder)

 

De inschrijving is pas definitief, nadat u een bevestiging van de toernooicommissie heeft ontvangen (dus niet de kopie van dit formulier). Let daarom goed op dat u een bevestiging van de inschrijving ontvangt (uiterlijk twee weken na de inschrijving). Bij het aanmelden gaan wij er ook vanuit dat uw team beschikbaar is en dus ook aanwezig is op de toernooidag.

 

Voor een goed verloop van het toernooi zijn wij afhankelijk van voldoende scheidsrechters. Wij vragen daarom of u een scheidsrechter vanuit uw eigen club beschikbaar heeft die enkele wedstrijden kan fluiten. De coach, trainer of ouder van een spelend kind zullen niet fluiten bij hun eigen team.

 

Met vriendelijke groet,


Toernooicommissie Legmeervogels[1] Wij hanteren een maximum van 3 jongens per team

Jos van den Berg Handbal toernooi

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!