Sponsors

Support Elkaar

CORONA VIRUS: #SUPPORTELKAAR
Maart / April 2021

We maken een pittige tijd met elkaar door in Nederland. Het Corona-virus heeft een heftige invloed op ons allen. En niemand heeft zoiets eerder meegemaakt. 
Gezond zijn, en blijven, is het belangrijkste nu.

Naast dat ons sociale leven geraakt wordt, wordt ook het bedrijfsleven geraakt.
Bedrijven, organisaties en ZZP-ers worden op verschillende manieren getroffen. Het ene bedrijf harder dan het andere.

Omdat Legmeervogels haar trouwe sponsors graag een hart onder de riem wil steken in deze tijd, hebben we een speciale pagina voor hen gemaakt http://www.legmeervogels.nl/supportelkaar. Op deze pagina kunnen onze sponsors hun berichten, acties en aanbiedingen plaatsen. Wij brengen deze graag extra onder de aandacht via de verschillende Legmeervogels social mediakanalen. Ook is er plaats voor netwerkcontacten van onze sponsors. We supporten elkaar immers.
Let op: deze acties en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, hou deze pagina dus goed in de gaten!

 

AdFinQ

AdfinQ-logo.pngJuist ook in deze tijd zijn we verbonden met elkaar. Graag dragen wij met dit initiatief bij aan de berichten, acties en aanbiedingen van onze sponsors. Laten we elkaar helpen om het hoofd boven water te houden en support te bieden daar waar nodig.
AdFinQ is het net iets andere administratiekantoor in Uithoorn. Eigentijds met een persoonlijke benadering en advies. De tijd van de belastingaangiften is weer aangebroken en voor ondernemers ook de jaarrekeningen voor het jaar 2020.

Zullen wij je daarbij helpen? Stuur dan een mail naar info@adfinq.nl met je contactgegevens en wij nemen met je contact op. www.adfinq.nl

 

images.jpg

Amsterdam Buitenveldert Sportclub Workout video's & Personal Training

Om ook in deze bizarre tijd fit te blijven, plaatsen wij op onze social media kanalen (YouTube, Instagram en Facebook) wekelijks workout video's. Wil je een afspraak maken om buiten te trainen met één van onze personal trainers. Stuur dan een mail naar:  contact@amsterdambuitenveldertsportclub.nl

 

 

images_1.jpg

🔥BBQ Pit Stop & BBQ Steak Uithoorn🔥

Ons complete bbq assortiment 🥩🔥🔪vanaf nu op bestelling bij ons op te halen in Uithoorn of zelfs landelijk te laten bezorgen! Volg ons op Facebook!

Exclusieve BBQ’s, Hoogstaande accessoires, kwaliteit brandstof en last but not least; ons prachtige horeca kwaliteit vleesassortiment!

 

 

Sponsor_Uithoorn.pngMastermate Uithoorn is betrokken bij sport!

De nieuwe vestiging van Mastermate Uithoorn is sinds 11 januari gevestigd aan de Wiegerbruinlaan 81a en gaat net als Legmeervogels samen voor het beste resultaat. Wij dragen dan ook graag ons steentje bij. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs in onze mooie showroom! #supportelkaar #Mastermate #Legmeervogels #Uithoorn

 

logo_1.pngC van der Veen Onderhoudsbedrijf Uithoorn

C. van der Veen Onderhoudsbedrijf is al 20 jaar een graag geziene gast in de omgeving van Uithoorn. Voor al uw schilderwerk, verbouwingen en onderhoudsklussen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via 0297 533 877 of 06 516 064 06.
Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@cvanderveen.nl

 

Amstelhof Sport & Health Club

95365081_3289617414391457_4925621511852654592_n.png

Wij van Amstelhof Sport & Health Club hebben besloten om de expertise en handige tips van onze lifestyle collega's met onze Clubleden te delen via Webinars. Wekelijks geven wij in deze Webinars advies en begeleiding over verschillende actuele onderwerpen die invloed hebben op de algehele gezondheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verhogen van (sport)motivatie, de invloed van gewoontes en structuur op je gezondheid, 'gezond' eten en het omzetten van verwachtingen naar resultaat. Jij kan hier nu ook gebruik van maken! Meld je gratis aan via de volgende link en neem deel aan onze Webinars! Klik hier om jezelf aan te melden

 

Insta-Fb_posts_10.pngSimon de Bruin Slaapcomfort

Simon de Bruin Slaapcomfort mag u vanaf woensdag 3 maart weer op afspraak ontvangen in de showroom! 😃💤
Juist in deze tijd is een goede en ontspannen nachtrust zo belangrijk en hierbij wil Simon de Bruin Slaapcomfort met al ruim 30 jaar ervaring iedereen natuurlijk graag helpen. 


🌐 Maak direct een afspraak op www.simondebruin.nl.

 

Sjiek aan de Amstel

Sjiek aan de Amstel heeft een aantal vacatures open staan, klik voor meer informatie op de onderstaande afbeeldingen. Meer info vindt je ook op onze website!

sj1.jpeg sj2.jpeg sj3.jpeg

Skymark VvE Beheer

SkyMark_VvE_Voorbeeld.jpg

Skymark VvE Beheer kan u ontzorgen, ondersteunen bij het beheren en besturen van uw Vereniging van Eigenaren. De bestuurlijke verantwoordelijkheden worden groter wat impliceert dat de bestuurders eerder aansprakelijk zijn voor de genomen besluiten cq het niet nakomen van wettelijke verplichtingen.

Vraag vrijblijvend een offerte  www.skymarkvve.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!