Corona Protocol

Corona Protocol

Contributie in tijden van Corona

AANGEPAST PER 13 november 2021

Coronatoegangsbewijs verplicht
Bij Legmeervogels betekent het invoeren van het Corona Toegangsbewijs (CTB) per zaterdag 13 november dat we de volgende maatregelen hebben ingevoerd:

Kleedkamers, zowel binnen als buiten.
Voor alle sporters en toeschouwers ouder dan 18 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Kantine
Als je ouder dan 18 jaar bent, heb je een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te komen of op het terras te kunnen zitten of staan. De kantine sluit uiterlijk 20.00 uur.

Toegang tot het sportpark
Tijdens onze openingstijden is het sportpark voor alle sporters toegankelijk en helaas niet meer voor toeschouwers. Voor wie naar binnen wil (kleedkamer, sporthal of gymzaal) is een coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 18 jaar.

Voor bezoekende verenigingen geldt dat er 5 rijouders, naast een teammanager, coach, verzorger en/of grensrechter, bij onze vereniging worden toegelaten. 

Coronatoegangsbewijs verplicht bij binnensport en gebruik binnensportlocaties vanaf 18 jaar
Het coronatoegangsbewijs is vanaf zaterdag 6 november in de sport verplicht bij sportbeoefening op binnensportlocaties vanaf 18 jaar. Dit geldt voor lessen, trainingen, recreatief sporten en bij wedstrijden.

Het coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters binnen. Ook is het coronatoegangsbewijs verplicht in de kantines inclusief kleedkamers en andere binnen-voorzieningen in de gehele sport. 

Training, les of wedstrijd in de tijdelijke sporthal.
Voor alle sporters en toeschouwers ouder dan 18 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht.


Oproep aan Legmeervogels - leden en bezoekers

Legmeervogels ondersteunt uiteraard het doel van de maatregelen die erop gericht zijn de Corona besmettingen in te dammen. Tegelijkertijd kent ons clubgebouw veel toegangsmogelijkheden en is het organisatorisch een lastige opgave om de uitvoering van de maatregelen waterdicht te krijgen. Daarom is alleen de hoofdingang van de kantine toegankelijk als ingang.

Wij doen een beroep aan alle leden en bezoekers die ons sportpark betreden, ons te helpen in de uitvoering van de maatregelen zoals die gelden bij ons. Meehelpen houdt in dat je je ook zonder controle aan de richtlijnen houdt. En niet in discussie gaat over nut en noodzaak van deze maatregelen met de personen die door Legmeervogels ingezet worden om het beleid te handhaven. Dit zijn vaak vrijwilligers en mede-clubgenoten.

Laten we er ondanks de maatregelen samen het beste van maken.

Kijk voor actuele informatie op www.rivm.nl of op www.rijksoverheid.nl/coronavirus 

Met sportieve groet,
Bestuur Legmeervogels


20211113_corona_update.PNG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!