Sponsors

Zonder respect geen sport bij Legmeervogels

14 maart 2021 14:45


Voetbal, handbal en zaalvoetbal zijn geweldige sporten en bij Legmeervogels vinden we het heel belangrijk dat dat zo blijft. Meestal wordt er met veel plezier en respect gesport, aangemoedigd, gecoacht, gefloten en getraind. Onze wens is dat wij binnenkort weer kunnen genieten van de gezelligheid langs de lijn en sportief gedrag op het veld.

Wanneer vinden wij dat er in een plezierige sfeer wordt gesport bij Legmeervogels? Wat zijn de ‘gedragsregels’ die in het algemeen en zeker ook op en langs het veld gelden? Wat mogen we van elkaar verwachten? 

Er hangen borden langs onze velden en posters in de kleedkamers met ‘De basis van Elf. Hiermee wil Legmeervogels erop wijzen wat wij het gewenste gedrag vinden. Zorg dat je op de hoogte bent van 'De basis van Elf' en support elkaar in en rond het veld, om deze regels na te leven.

respect_LMV.jpg

 

Gedragscommissie
Op verzoek van het bestuur is de onafhankelijke gedragscommissie opnieuw actief geworden en zal door de oprichters nieuw leven worden ingeblazen. Deze commissie beoordeelt op objectieve wijze incidenten, opstootjes, wangedrag en calamiteiten waarbij spelers, vrijwilligers en/of familieleden van Legmeervogels betrokken zijn.

Heb jij een kwestie waar je met de betrokken partijen zelf niet uitkomt, dan kun je dit mailen. Ook voor vragen of opmerkingen over de gedragsregels kun je contact opnemen via het e-mailadres, of wil je graag meedenken mail naar: gedragscommissie@legmeervogels.nl

Laten we met elkaar een bijdrage leveren aan een beter en veilig sportklimaat op en rond het veld. 

Delen

Lees meer over:
De basis van Elf Gedragscommissie gedragsregels respect

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!