Sponsors

Nieuws

 

SPORTPLAATJESACTIE NAJAAR 2021 - AVG: Toestemming vereist

20 september 14:15  Jumbo Uithoorn heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje is gemaakt. De droom van veel LEGMEERVOGELS-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere LEGMEERVOGELS-leden zijn vanaf 17 november 2021 verkrijgbaar bij Jumbo Uithoorn. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.meer »

433x gelezen

SPEK ONZE CLUBKAS MET DE ACTIES ALBERT HEIJN EN VOMAR

15 september 9:45  Met de start van het seizoen zijn er gelukkig weer een hoop bedrijven opgestaan om het verenigingsleven te steunen door sponsoring en doormiddel van acties. Zo ook een aantal supermarkten en daarom willen we deze acties graag onder jullie aandacht brengen, zodat iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt de bijdragen van deze acties kan toekennen aan Legmeervogels. Dus kom je voor je boodschappen bij Albert Heijn of Vomar, lees dit bericht dan goed door en kijk hoe jij kan zorgen dat jouw boodschappen zorgen voor een bijdrage aan Legmeervogels.meer »

153x gelezen

Nieuwe planten in de plantenbakken op het sportpark

14 september 20:45  Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen en de Club van 100 is alweer druk bezig geweest. De oplettende bezoeker van ons sportpark heeft het al gezien. De plantenbakken zijn gevuld met nieuwe planten.meer »

66x gelezen

Legmeervogels seizoen openingstoernooi

10 september 10:30  Beste Legmeervogels leden, ouders/verzorgers van leden, sponsors en vrijwilligers, Op zaterdag 28 augustus jl. hebben we het Legmeervogels seizoen openingstoernooi gehouden. Wat was het leuk, sportief en gezellig!meer »

366x gelezen

Word een trotse vrijwilliger bij Legmeervogels

10 september 10:30  Beste Legmeervogels leden, Elke vereniging draait vooral op enthousiaste vrijwilligers. Zo ook onze voetbal- en handbalvereniging! Legmeervogels heeft een groot aantal vrijwilligers die al jaren aan het roer staan. Zij maken het mogelijk dat we op de club gezellig en sportief samen kunnen zijn. Van kantinediensten draaien tot schoonmaken, van trainer tot leider, van administratieve activiteiten tot netwerken leggen, veel van dit werk wordt gedaan door een groep vrijwilligers die zich met veel passie inzetten voor onze vereniging.meer »

223x gelezen

Vanaf nu betaal je in onze kantine met je eigen digitale team clubpas

24 augustus 14:00  Vanaf vandaag is er voor elk team een digitale clubpas beschikbaar. Hiermee kan elk teamlid voor het hele team betalen in de kantine. Niemand hoeft de rekening of een rondje voor te schieten. Van de totale rekening wordt alleen jouw deel automatisch van je rekening afgeschreven.meer »

338x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!