Sponsors

Het eerste sportcafé van de gemeente Uithoorn

7 april 2021 17:15


Doe je ook mee aan het eerste Sportcafé op maandag 19 april aanstaande?

De aftrap van een reeks actieve online bijeenkomsten waarin we (nu nog online) met elkaar in gesprek gaan en plannen maken over sport en bewegen in onze gemeente.

Aanmelden.
Kan tot en met 18 april via een mail aan erik.leus@uithoorn.nl. Je krijg een bevestiging per e-mail en een link voor het webinar.
 
Corien Baijens (Samenwerking EerstelijnsZorg Uithoorn) vertelt over de resultaten van de MQ-scan, Wim Verlaan (AKU) over de plannen voor een veilige sportvereniging en Frank den Butter (Legmeervogels) over het binden en boeien van vrijwilligers. Ter inspiratie krijgen we een toelichting op de manier waarop de Gemeente Gouda het sportakkoord realiseert. Onder de bezielende leiding van Richard Engelfriet proberen we samen meer nuttige initiatieven voor Uithoorn te concretiseren
 
Ook zijn we benieuwd naar jouw ervaringen en suggesties. Daar kunnen anderen altijd wat van leren. En wellicht kunnen we je helpen met de realisatie van je ideeën. Door budget beschikbaar te stellen of ons netwerk in te zetten.
 
Stuur deze uitnodiging daarom door aan iedereen die mee kan helpen in het realiseren van een gezond sportklimaat in de gemeente Uithoorn. Bijvoorbeeld de bestuurders en vrijwilligers in je vereniging of je collega’s op school, welzijns- of gezondheidsinstelling.
 
Praktische informatie
 
Datum:    Maandag 19 april 2021
 
Tijd:        19.30 - 21.00 uur

Nodig:     PC/laptop/mobiele telefoon met goede internetverbinding en een mobiele telefoon om (anoniem) mee te kunnen doen aan polls en interactie tijdens het webinar
 
Weet je niet zeker of je aanwezig kunt zijn? Geef je dan toch op, je kunt het webinar ook na afloop terugkijken (al kun je live natuurlijk beter deelnemen aan de interactie)
 
Luister hier naar het interview met vice voorzitter Frank den Butter
Delen

Lees meer over:
sportakkoord sportcafe uithoorn

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!