Sponsors

Even voorstellen: Marit Bena van de Vrijwilligerscommissie

13 april 2021 13:45


Mijn naam is Marit Bena, binnen Uithoorn beter bekend als Marit Piepers. Ik heb 3 kinderen, een dochter van bijna 18 jaar en 2 zoons van 15 en 8 jaar. Mijn oudste zoon is in 2014 komen voetballen en zit nu in de JO16-1, en mijn jongste zoon is afgelopen jaar begonnen in de JO9.

Al jaren ben ik actief als vrijwilliger in Uithoorn. In de ouderraad van een basisschool, als mantelzorger van zieke en oudere mensen en sinds kort ook als begeleider van een vluchtelingen gezin. Mijn gezin is erg sportief en vaak ben ik dan ook te vinden op de tennisbaan en het voetbalveld. Altijd ben ik erg betrokken bij de spoMarit.jpgrten van mijn kinderen en zo ook hierbij komt mij vaak vrijwilligerswerk aangewaaid.

Door een gebeurtenis op de club kwam ik in contact met Frank den Butter, mij nog bekend van het verenigingsleven van vroeger, en ook hij wist mij te strikken voor een vrijwilligersfunctie, dit keer binnen LMV. Mijn doel binnen deze vereniging is om een groep mensen te creëren, die met veel enthousiasme en een goede en eerlijke communicatie met elkaar, het voor elkaar kunnen krijgen om zoveel mogelijk kids te laten sporten en daar vooral veel plezier aan te beleven.

Ook zou het geweldig zijn om meer ouders te betrekken bij de club waardoor het naast het sporten ook een samenzijn kan worden van gezelligheid en activiteiten organiseren met elkaar!

Delen

Lees meer over:
even voorstellen vrijwilligerscommissie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!