Sponsors

Sponsor uitgelicht - Amsterdam Buitenveldert Sportclub

17 mei 2021 19:45


Een sportschool voor alle leeftijden, recreanten, topsporters en buurtbewoners. Een sportschool waar keihard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Bij Amsterdam Buitenveldert Sportclub vind je de passie voor sport.

Leslie Pangemanan mede-eigenaar van de sportclub, heeft zijn sporen in de sportwereld ruimschoots verdiend. Hij is personal trainer, sportmasseur, loop- en krachttrainer en een begenadigd long distance runner. Sport is zijn passie en met sport wil hij mensen inspireren. 
Leslies compagnon, Erwin Hijne is één van de mensen die al jaren bij Leslie traint. Erwins geloof in Leslies deskundigheid, ervaring en hartstocht voor bewegen was zo groot, dat ze besloten samen Leslies droom te verwezenlijken.
Erwin is woonachtig in Uithoorn, Leslie heeft jaren voor de Legmeervogels
gewerkt als sportmasseur en looptrainer.

Een indoor hardloopbaan van maar liefst 50 meter lang maakt de club uniek, de grote fitnessruimte, (kick)bokszaal, yoga en fysiotherapie maken de sportclub compleet. De ligging midden in Buitenveldert is bijzonder en op loopafstand van het Amsterdamse bos.

Voetballers en handballers kunnen bij ons trainen en begeleiding krijgen voor hun persoonlijke en specifieke doelen.
Krachttraining naast de bal, preventief voor het voorkomen van blessures en ter verbetering van je sportprestaties.

Wij zien je graag bij ons in de club. Wordt je lid bij Amsterdam Buitenveldert Sportclub dan vervallen voor jou als Legmeervogel de inschrijfkosten.

Meer info: https://www.amsterdambuitenveldertsportclub.nl/

Delen

Lees meer over:
sponsor sponsor uitgelicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!