Sponsors

Legmeervogels, LEDSign, YELA Lighting en Adfinq verlengen contract

18 mei 2021 9:15


Voor het aankomende seizoen 2021-2022 hebben AdFinQ, LEDSign en YELA Lighting vol sportief enthousiasme het contract als hoofdsponsor van Legmeervogels Zondag 1 selectie verlengd. Hiermee laten ze zien dat ze zelfs in deze lastige tijd nog het volle vertrouwen in een leuk en sportief komend seizoen.

De mooie shirts van Zondag 1Vanwege deze verlenging zijn wij afgelopen maand op bezoek geweest bij Ledsign, waar we zoals als altijd hartelijk ontvangen worden door Rene van Gogh en Raymond Verschut. In gesprek met de twee voel je altijd dat ze houden van voetbal en dat ze daarom ook, net als wij, hopen dat we weer snel op een normale manier het veld op mogen.

“Hoewel het afgelopen jaar als hoofdsponsor, net als voor iedereen, anders is verlopen dan verwacht, hebben wij er wel een positief gevoel aan overgehouden. Deze lijn zetten wij graag voort en leveren graag onze bijdrage voor het nieuwe seizoen waarbij we ervan uitgaan dat iedereen weer voluit kan voetballen en wedstrijden spelen”, aldus Rene en Raymond.

Na een lekker bakje koffie en een korte rondleiding door de showroom vol mooie verlichtingsoplossingen, zetten de heren een krabbel onder een extra jaar verbinding met onze Zondag 1. “Wij vinden het mooi op deze manier verbonden te zijn aan Legmeervogels en zo ons steentje bij te dragen aan de sport in ons dorp”, voegen de heren toe na het officiële moment.

Handtekeing.jpg

 

Legmeervogels en de Zondag 1 selectie bedanken Ledsign en Adfinq, op naar een mooi volgend seizoen!

 

Wat administratiekantoor AdFinQ en (LED-) verlichtingsspecialist LEDSign met het verlichtingsmerk YELA Lighting gemeen hebben met elkaar is dat ze, net als op het veld en langs de lijn, gaan voor het uiterste en niet snel opgeven, ook niet in deze moeilijke tijden. Een wedstrijd is pas geslaagd als deze gewonnen is! Daar ligt dan ook onze uitdaging om ons altijd te verbeteren en steeds nieuwe kennis op te doen om de klant nog beter te kunnen helpen.

Dus zowel voor nieuwe verlichting als begeleiding met uw administratie helpen wij u graag vol sportieve enthousiasme verder. Hopelijk tot snel langs de lijn, op het veld of bij de derde helft!

Bron: Team Sponsoring
Delen

Lees meer over:
AdFinQ LEDSign YELA hoofdsponsor

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!