Sponsors

Nieuws

Legmeervogels handbal start met 3 damesteams

 

Legmeervogels handbal is een groeiende handbalvereniging. Steeds meer jongeren en kinderen spelen handbal en sluiten zich aan bij Legmeervogels.

Ook voor de senioren groeit de club. De club heeft 3 seniorenteams ingeschreven, met wisselende sterkte. Waar in de jongere teams ook jongens spelen, bestaan de seniorenteams alleen uit dames. Deze variëren wel in leeftijd van 18 tot 50 jaar.

Legmeervogels handbal zoekt nog versterking voor de senioren teams. Dat geldt dus voor alle speelsterkten. Zowel beginners als herintreders zijn welkom. Kom vrijblijvend een keertje meespelen! Meer informatie via legmeervogels@handbal.nl of (0297) 533 767 (Luuk Heijlman)

 

Het eerste sportcafé van de gemeente Uithoorn

7 april 17:15  Doe je ook mee aan het eerste Sportcafé op maandag 19 april aanstaande? De aftrap van een reeks actieve online bijeenkomsten waarin we (nu nog online) met elkaar in gesprek gaan en plannen maken over sport en bewegen in onze gemeente.meer »

42x gelezen

Gratis Handballen bij Legmeervogels

29 maart 9:45  Na een seizoen waarbij we helaas geen zaalhandbal konden spelen, hopen we de komende weken weer buiten op de handbalvelden van Legmeervogels lekker bezig te zijn met onze jeugdteams. De meeste jeugdteams hebben zo goed en kwaad als dat ging buiten doorgetraind en zijn ook nu wekelijks op de velden te vinden.meer »

58x gelezen

Update Corona maatregelen 14 maart 2021

14 maart 16:30  Legmeervogels doet als vereniging haar uiterste best om aan alle maatregelen tegen verspreiding van het corona-virus te voldoen. Dat doen we graag samen met de spelers, ouders en trainers gezamenlijk. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid die we samen dragen. We vragen je daarom dringend om alle maatregelen die bij Legmeervogels gelden goed door te lezen, te bespreken met je kind en je hiernaar te gedragen.meer »

153x gelezen

Spreekuur Fysiotherapie Legmeervogels / UWTC

8 maart 19:15  Vanaf maandag 8 maart begint Plexus weer met het spreekuur voor leden van Legmeervogels en UWTC. Het inloopspreekuur is iedere maandag tussen 17:30 en 18:30 uur. LET OP: De locatie voor het inloopspreekuur is gewijzigd. Het inloopspreekuur is in het Plexus Performance center, dit is op het terrein van UWTC (het linkerhek naast dat van Legmeervogels). Neem de eerste deur aan je linkerhand en wacht in de wachtkamer tot je aan de beurt bent. We kunnen dan je vragen en/of klachten bespreken. Groet, het Plexus team Wielrenafdeling UWTC Plexus Fysiotherapie Uithoorn Legmeervogels

94x gelezen

HANDBAL E-CLINIC op 2 december in de Scheg

25 november 17:15  Workshop nieuwe spelvisie E-jeugd 2 december 2015 Tijd: 17:30 uur Adres: A.v. Schendellaan 100a, Uithoorn Aan de hand van oefeningen wordt de nieuwe speelwijze van de E-jeugd duidelijk gemaakt. Ouders en trainers én kinderen zijn van harte welkom.\

460x gelezen

Uitnodiging Kaderavond Handbal 7 september 2015 19:30 uur.

30 augustus 14:30  Hallo, Het handbalseizoen is dit weekend weer begonnen en graag willen wij jullie uitnodigen voor de eerste kaderavond van dit seizoen. Deze zal gehouden worden op: Maandag 7 september vanaf 19.30 uur. Tijdens deze avond willen wij over onderstaande zaken met jullie van gedachten wisselen: Trainingen Activiteiten (penaltybokaal, sinterklaas etc) VOG (verklaring omtrent gedrag) Communicatie Veldseizoen (velddienst) / Zaalseizoen (zaaldienst/scorebord) Scheidsrechters Nieuwe E regels Veilig sportklimaat Werving kader bij ouders jeugd/dames leden Wanneer jullie zelf nog punten willen bespreken, geef ze dan even door of breng ze die avond ter sprake. We roepen een ieder op vooral aanwezig te zijn deze avond, we willen er met elkaar een geslaagd seizoen van maken en dan zijn dit soort avonden heel belangrijk. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan horen wij dit graag. Het handbalbestuur

183x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!