Sponsors

Nieuws

Legmeervogels handbal start met 3 damesteams

 

Legmeervogels handbal is een groeiende handbalvereniging. Steeds meer jongeren en kinderen spelen handbal en sluiten zich aan bij Legmeervogels.

Ook voor de senioren groeit de club. De club heeft 3 seniorenteams ingeschreven, met wisselende sterkte. Waar in de jongere teams ook jongens spelen, bestaan de seniorenteams alleen uit dames. Deze variëren wel in leeftijd van 18 tot 50 jaar.

Legmeervogels handbal zoekt nog versterking voor de senioren teams. Dat geldt dus voor alle speelsterkten. Zowel beginners als herintreders zijn welkom. Kom vrijblijvend een keertje meespelen! Meer informatie via legmeervogels@handbal.nl of (0297) 533 767 (Luuk Heijlman)

 

Corona update 2 juni 2021

31 mei 10:15  Regiocup van start - De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni wordt gestart! Legmeervogels is er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. meer »

307x gelezen

Legmeervogels, LEDSign, YELA Lighting en Adfinq verlengen contract

18 mei 9:15  Voor het aankomende seizoen 2021-2022 hebben AdFinQ, LEDSign en YELA Lighting vol sportief enthousiasme het contract als hoofdsponsor van Legmeervogels Zondag 1 selectie verlengd. Hiermee laten ze zien dat ze zelfs in deze lastige tijd nog het volle vertrouwen in een leuk en sportief komend seizoen.meer »

271x gelezen

Sponsor uitgelicht - Amsterdam Buitenveldert Sportclub

17 mei 19:45  Een sportschool voor alle leeftijden, recreanten, topsporters en buurtbewoners. Een sportschool waar keihard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Bij Amsterdam Buitenveldert Sportclub vind je de passie voor sport.meer »

115x gelezen

Mix Toernooi Handbal zondag 6 juni

17 mei 14:45  Het ziet er nog niet naar uit dat er wedstrijden gespeeld mogen worden tegen andere verenigingen, daarom is er tijdens de kadervergadering bedacht dat een mix toernooi een leuk initiatief zou zijn.meer »

136x gelezen

MEDEDELING AAN ALLE LEDEN, OUDERS, OPA’S EN OMA’S EN GEÏNTERESSEERDEN VAN LEGMEERVOGELS!!!

17 mei 14:45  Al jaren draaien veel vrijwilligers de kantinediensten van onze club met veel plezier. Helaas werd het plezier ons afgenomen door het afgelopen rare jaar. Wij zijn van plan om het aankomende jaar de kantinediensten weer met veel plezier en succes op te pakken. meer »

168x gelezen

Contributie mededeling: tijdig opzeggen

17 mei 14:15  De teams worden of zijn al gemaakt voor komend seizoen. Van belang hierbij is dat tijdig wordt aangemeld, maar ook wordt opgezegd.meer »

293x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!