Sponsors

Nieuws

Legmeervogels handbal start met 3 damesteams

 

Legmeervogels handbal is een groeiende handbalvereniging. Steeds meer jongeren en kinderen spelen handbal en sluiten zich aan bij Legmeervogels.

Ook voor de senioren groeit de club. De club heeft 3 seniorenteams ingeschreven, met wisselende sterkte. Waar in de jongere teams ook jongens spelen, bestaan de seniorenteams alleen uit dames. Deze variëren wel in leeftijd van 18 tot 50 jaar.

Legmeervogels handbal zoekt nog versterking voor de senioren teams. Dat geldt dus voor alle speelsterkten. Zowel beginners als herintreders zijn welkom. Kom vrijblijvend een keertje meespelen! Meer informatie via legmeervogels@handbal.nl of (0297) 533 767 (Luuk Heijlman)

 

Nieuwe planten in de plantenbakken op het sportpark

14 september 20:45  Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen en de Club van 100 is alweer druk bezig geweest. De oplettende bezoeker van ons sportpark heeft het al gezien. De plantenbakken zijn gevuld met nieuwe planten.meer »

68x gelezen

Legmeervogels seizoen openingstoernooi

10 september 10:30  Beste Legmeervogels leden, ouders/verzorgers van leden, sponsors en vrijwilligers, Op zaterdag 28 augustus jl. hebben we het Legmeervogels seizoen openingstoernooi gehouden. Wat was het leuk, sportief en gezellig!meer »

368x gelezen

Word een trotse vrijwilliger bij Legmeervogels

10 september 10:30  Beste Legmeervogels leden, Elke vereniging draait vooral op enthousiaste vrijwilligers. Zo ook onze voetbal- en handbalvereniging! Legmeervogels heeft een groot aantal vrijwilligers die al jaren aan het roer staan. Zij maken het mogelijk dat we op de club gezellig en sportief samen kunnen zijn. Van kantinediensten draaien tot schoonmaken, van trainer tot leider, van administratieve activiteiten tot netwerken leggen, veel van dit werk wordt gedaan door een groep vrijwilligers die zich met veel passie inzetten voor onze vereniging.meer »

224x gelezen

Vanaf nu betaal je in onze kantine met je eigen digitale team clubpas

24 augustus 14:00  Vanaf vandaag is er voor elk team een digitale clubpas beschikbaar. Hiermee kan elk teamlid voor het hele team betalen in de kantine. Niemand hoeft de rekening of een rondje voor te schieten. Van de totale rekening wordt alleen jouw deel automatisch van je rekening afgeschreven.meer »

341x gelezen

Nog meer gezelligheid bij Legmeervogels met de nieuwe overkapping

20 juli 14:00  Nog meer gezelligheid bij Legmeervogels met de nieuwe overkapping van het buitenterras. Met ingang van het nieuwe seizoen 2021-2022 ervaren alle leden, familieleden, supporters en gasten dat Legmeervogels meer is dan een voetbal- en handbalvereniging. Wij willen graag meer service aan iedereen bieden om de gezelligheid binnen de club te vergroten en mensen meer betrokken bij Legmeervogels te krijgen.meer »

406x gelezen

Impressie meidenvoetbaltraining 22 mei

20 juli 13:45  Op 22 mei vond de eerste vrije training van de nieuwe meiden van 8 t/m 18 jaar plaats.meer »

169x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!