Algemene informatie Kantinedienst

Algemene informatie Kantinedienst

Kantinecommissie
De kantinecommissie zorgt er voor dat de kantine zoveel mogelijk open is op wedstrijddagen, trainingsavonden en tijdens evenementen. Tevens zorgt de commissie ervoor dat er personele bezetting in de kantine is. 

Vrijwilligers
De kantine wordt door vrijwilligers bezet. Ouders van teams staan achter de bar en schenken drankjes in en verkopen snoep en in de keuken staan vrijwilligers de diverse warme en koude consumpties te bereiden. Barcoaches zijn aanwezig: dit is een vaste kracht die de teams weer kan helpen hoe het reilt en zeilt achter de bar en in de keuken. Iedereen is nodig om ervoor te zorgen dat de kantine open is. Sommigen doen dit al jaren, anderen pas sinds kort. Wij zijn met iedereen blij.


Kantinedienst 
Omdat er een structureel tekort is aan kantinemedewerkers, is er een rooster gemaakt voor de verplichte kantinedienst. Het komt er op neer dat ieder Legmeervogels-team, voetbal en handbal, gemiddeld tweemaal per seizoen een dagdeel aan de beurt is om kantinedienst te draaien. Het rooster voor de dienst van je team vind je terug op de website via Kantinedienst >> schema. Kijk hier tijdig op om te zien wanneer je kantinedienst hebt. Je ontvangt ook een emailbericht met de datum en aanvangstijd van je bardienst. Je bardienst kun je ook zien via de voetbal.nl app in het menu Vrijwilliger - mijn taken. 

De zaterdag- of zondagochtenddienst is van 08:00 tot 13:00 uur en de middagdienst is van 13:00 tot 18:00 uur. Het ruilen van een shift door een team dient altijd in overleg te gaan met de coördinator.

De coördinator voor de planning van de bezetting voor de teams is te bereiken  via email
kantine@legmeervogels.nl 

 

Raymond Verschut (bestuursverantwoordelijk)

Hans Heere (inkoop)

Marit Bena (barcoaches)

Angelique Tzagkaraki (teams)

Frank den Butter en Frans Samsom (planning)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!