Sponsors

Uit-toernooien


UIT-TOERNOOIEN

Als toernooicommissie ontvangen wij graag de uitnodigingen voor toernooien van andere verenigingen via het mailadres toernooicommissie@legmeervogels.nl.  
Deze toernooien delen wij vervolgens met de trainers en leiders van onze jeugdteams.

Bij de Legmeervogels kiezen teams zelf voor welke uit-toernooien zij zich in willen schrijven en ook de inschrijving regelen zij zelf. 


Voor de J08, JO9, JO10 en JO11 (jongens en meisjes) pupillen van de Legmeervogels geldt dat zij op zaterdag 13 juni 2020 zullen deelnemen aan onze eigen AH Jos van den Berg toernooi.

INFORMATIE VOOR TEAMS LEGMEERVOGELS

Naast de deelname door de JO7, JO8, JO9, JO10 en JO11-teams (zowel jongens als meisjes) aan ons eigen toernooi op zaterdag 13 juni 2020, dienen de trainers/leiders van deze teams bij inschrijving voor andere uit-toernooien rekening te houden met ons Sport- en Spelweekend, welke plaats zal vinden op 19, 20 en 21 juni 2020.

Als toernooicommissie weten wij hoe vervelend het is als teams, die zich ingeschreven hebben voor onze toernooien, kort voor het toernooi afzeggen of op de dag van het toernooi niet verschijnen.

Voor de organiserende verenigingen, maar ook voor de goede naam van de Legmeervogels, is het van groot belang dat je na inschrijving voor een uit-toernooi ook daadwerkelijk deelneemt. 

Zoek bij overmacht contact met andere Legmeervogelsteams, bijvoorbeeld voor invallers, maar laat het in ieder geval de organiserende vereniging zo tijdig mogelijk weten als jouw team niet kan komen.


Bij vragen, opmerkingen, suggesties of goede ideeën, mail ons via toernooicommissie@legmeervogels.nl. 
In deze categorie bevinden zich geen vragen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!