Sponsors

Bericht van het bestuur: Jaarafsluiting, zomerstop en start nieuw seizoen

19 juli 2021 8:45


Beste (ouder/verzorger van een) lid van Legmeervogels,

Seizoen 2020 - 2021 was een niet voor mogelijk gehouden seizoen. Aan het eind van het vorige seizoen hield het Corona virus ons al in zijn greep. De start van dit seizoen leek het in het begin erg hoopvol. Maar niets was wat het leek. Corona golf 2 en 3 overdonderden ons en deed ook het verenigingsleven verder op slot.

Het enige wat nog mocht en kon was trainen voor spelers tot 18 jaar. Onze senioren mochten helaas helemaal niets. We werden op deze manier ongelofelijk op de proef gesteld. Ons geduld werd op de proef gesteld. Toch zijn we er beetje bij beetje uitgeklommen. Met behulp van vele vrijwilligers hebben we er het beste van gemaakt. We hebben niet stil gezeten. Er zijn nieuwe sponsors binnen gehaald en huidige sponsors zijn binnen boord gehouden. Een nieuwe overkapping is gemaakt, de tribune heeft schitterende geel-blauwe Legmeervogels-stoeltjes en veld 5 is compleet vernieuwd. Ook is de ICT-huishouding van hoog niveau. 

Ook is een intern seniorentoernooi gehouden wat bijzonder leuk en gezellig was. Onze Veteranen waren echt het beste team over deze 6 weken, waarvoor hulde. Ook heeft de jeugd eigenlijk het hele jaar door gevoetbald.

En er zijn, voor en achter de schermen, voorbereidingen getroffen voor het aankomende seizoen. Een seizoen waarin hopelijk alle meiden en jongens weer vol en vrijuit kunnen sporten en hartstochtelijk kunnen worden toegejuicht. Daar verlangen wij naar, daar kijken we naar uit. Een seizoen waarin het om de sport gaat. Mogen wij je dan ook weer verwelkomen op ons sportpark? We zien je graag, langs de lijn, op het veld of als vrijwilliger achter de bar bijvoorbeeld.

Voor nu wensen wij als bestuur van Legmeervogels, je een hele fijne zomervakantie. 

Het Bestuur
Roy, Frank, Raymond en Chris

Delen

Lees meer over:
jaarafsluiting zomerstop

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!