Opzeggen lidmaatschap - Legmeervogels

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging Lidmaatschap Legmeervogels

Indien er sprake is van een contributieachterstand, nog niet terug gegeven kleding of andere vorderingen kan het verzoek tot opzegging van het lidmaatschap niet in behandeling worden genomen.
Wanneer niet tijdig is opgezegd is de club genoodzaakt om 25 euro in rekening te brengen voor reeds berekende (bonds-) kosten.

LMV lidmaatschap opzeggen

U ontvangt een kopie van dit formulier op onderstaand emailadres

Opzegging bij de vereniging (en bond) kan alleen aan het einde van het verenigingsjaar. Hierbij geldt een opzegtermijn van 4 weken. Bij niet tijdig opzeggen worden er kosten in rekening gebracht.


 

Uw opzegging is pas definitief nadat u een bevestiging van de ledenadministratie heeft ontvangen (dus niet de kopie van dit formulier). Indien uw opzegging nog niet definitief is vóór 1 juli*, dan bent u automatisch ingeschreven voor het nieuwe seizoen, en kosten verschuldigd. Let daarom goed op dat u uw inschrijving op tijd verstuurd heeft (vóór 1 juni) en dat deze vóór 1 juli* definitief verwerkt is. Opzegging kan alleen doorgang vinden wanneer aan alle financiële verplichtingen jegens de club is voldaan, en de in bruikleen verstrekte kleding is terug ontvangen. *Voor Handbal geldt de datum, 01 mei.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!