Fanshop

Fanshop

Welkom bij de fanshop van Legmeervogels.

Je vindt hier diverse items die je kunt bestellen, waarmee jij laat zien dat jij een echte Legmeervogels supporter bent. Door jouw aankoop steun je tevens onze vereniging en daar zijn wij jou uiteraard dankbaar voor! Bij de bestelling kan je betalen via iDeal, dat heeft onze voorkeur. Wil jij liever pas betalen bij het afhalen? Dat kan, maar uitsluitend via Pin aan de kassa. Neem bij het afhalen je bestelnummer en bevestiging mee.
Heb je vragen over jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Falcone Storm Paraplu XXL met logo

€ 35,00

ZEER BEPERKTE VOORRAAD! Deze Falcone Storm Paraplu XXL is werkelijk van een enorm formaat! Met deze paraplu sta je zelfs in een stevige regenstorm nog droog. De paraplu is voorzien van een groot Legmeervogels logo, waardoor iedereen kan zijn dat jij onze vereniging een warm hart toedraagt. Enkele kenmerken: Windproof: ja Glasfiber: baleinen + stok Glasfiber specificatie: zwarte glasfiber stok en frame Materiaal doek: polyester Banen: 8 Foedraal: ja Afmetingen Lengte: 109 cm Paneelmaat: 52 x 84.5 x 77 cm Diameter: 140 cm Let op! Deze paraplu is door het XXL formaat in werkelijkheid groter dan op de foto. Betreft een tijdelijke aanbieding, zolang de beperkte voorraad strekt!

Paraplu in clubkleuren

€ 10,00

Deze paraplu in clubkleuren is van normaal formaat en klapt automatisch uit. Met deze kleurrijke paraplu regen je niet meer nat langs de lijn, ideaal tijdens de natte voetbalmaanden! De clubkleuren zorgen er voor dat je zelfs van grote afstand wordt herkend als Legmeervogels aanhanger. De paraplu is niet voorzien van logo.

Status: Uitverkocht

Aluminium bidon

€ 10,00

Deze aluminium drinkfles heeft een metallic blauwe kleur en is voorzien van Legmeervogels logo. Er zit een kunststof draaidop met rubber op, waardoor deze goed waterdicht af te sluiten is. Een heerlijke fles voor tijdens het sporten, of natuurlijk om gewoon thuis of op kantoor te gebruiken. Zo weet iedereen dat jij een Legmeervogels supporter bent!

Handdoek 100 x 50 cm

€ 7,50

Deze Legmeervogels handdoek heeft een formaat van 100 x 50 cm en is voorzien van de naam en het logo van Legmeervogels. Daarnaast vindt je op de handdoek het credo van onze vrijwilligers terug: #wijdoenhetsamen

Vaan van Legmeervogels

€ 5,00

Dit mooie glanzende vaantje van Legmeervogels hang je op in je kamer, in je auto, op kantoor of op elke andere willekeurige plek waar jij wil laten zien dat jij een echte Legmeervogels supporter bent! De vaan is verstevigd en is 26 cm breed en 30 cm lang.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!