Sponsors

Inschrijven Sport en Spel (Medewerker)

SPORT & SPELWEEKEND

Vrijdagavond 19 juni t/m zondagmiddag 21 juni 2020
Thema: Winterwonderland

Welkom op de site voor medewerkers. Wat leuk dat je samen met de Sport- en Spelcommissie het weekend tot een succes wilt maken. Hieronder vind je informatie die voor jou als medewerker van belang is. Er zijn drie verschillende rollen. Specifieke informatie per rol lees je hieronder.

Door onderstaand formulier in te vullen meld je je aan als medewerker van het Sport en Spelweekend. Heb je goede ideeën, voor spellen of van een andere aard? Laat het ons weten, we horen ze graag!
 
Groepleiders 
Ben jij dit jaar groepsleider? Dan verzoeken we je om
 uiterlijk 15 mei 2020 je groepsnaam per mail te sturen na
ar lmv.sportenspel@live.nl, zodat we die meteen kunnen noteren voor in het programmaboekje. Laat je fantasie de vrije loop! 

Kinderen gaan na beëindiging van de activiteiten naar bed en BLIJVEN in hun tent. Groepsleiders zijn er ALTIJD verantwoordelijk voor dat hun groep in de tent blijft.  Minimaal 1 groepsleider houdt tijdens de nacht direct (toe)zicht op de groep in de tent.  Groepvorming onder groepsleiders op het middenterrein van het tentenkamp is tijdens de nachtelijke uren niet toegestaan. 

Zieke kinderen

Groepsleiders zijn verplicht zieke kinderen door te geven aan de leiding (en bij nacht via de dienstdoende nachtwacht), evenals kinderen die om een andere reden het park (tijdelijk) zullen verlaten. 

Mobiele telefoons
Mobiele telefoons van kinderen worden tijdens het weekend niet getolereerd en worden ingenomen tot aan het eind van het Sport- & Spelweekend. Aan het einde van het weekend krijgen ze hun mobiele telefoon weer terug.

Spelleiders
Spelleiders zijn er om de spellen in goede en veilige banen te leiden, NIET om op de groep te passen. Deze verantwoordelijkheid ligt nog altijd bij de groepsleiders.  Spelleiders verlaten het sportpark op het moment dat alle kinderen in de tent zijn. Mogelijkheid tot overnachten is er niet voor spelleiders. 

Nachtwachten
De nachtwacht heeft de bevoegdheid om op alle afspraken toe te zien en maatregelen te treffen indien nodig (eventueel in overleg met de leiding). Iedereen dient een aanwijzing van de nachtwacht en/of leiding op te volgen.

ALGEMENE INFORMATIE VOOR ALLE MEDEWERKERS 
Tenten bouwen op woensdag 17 juni 2020
De afgelopen 2 jaar hadden we een recordaantal tentenbouwers, daardoor was het een leuke klus en waren we snel klaar! Laten we er met elkaar voor zorgen dat we dat dit jaar weer voor elkaar krijgen, probeer dus net als vorig jaar weer per tent minimaal 2 ouders te regelen.

VOG aanvraag
Voor iedere medewerker tijdens het Sport- en Spelweekend zal een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ worden aangevraagd door de vereniging Legmeervogels.

Roken

Roken in, en in de nabijheid van, de tenten en op het middenterrein is verboden! Kinderen roken helemaal niet.

Alcohol

Het meenemen van alcohol tijdens dit weekend is niet toegestaan voor alle medewerkers.

Medewerkersavond
De medewerkersavond wordt nog georganiseerd. Zodra we meer informatie hebben,  informeren we je hierover direct via de mail.

Contact
Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Wil je dit jaar zelf of met een bedrijf het Sport- en Spelweekend sponsoren? E-mail dan naar: lmv.sportenspel@live.nl
 

Tot slot
Tijdens het Sport & Spelweekend worden er foto's en filmpjes gemaakt. Deze worden uitsluitend getoond tijdens het weekend op het scherm in de kantine. Na het weekend worden zowel de inschrijfformulieren als de digitale foto's verwijderd uit ons systeem.

Legmeervogels kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging, verlies of diefstal van je eigendommen. Neem geen waardevolle spullen mee. 

We zien je graag op de medewerkersavond. We hebben er zin in!
Met sportieve groet,

De Sport & Spel commissie

Inschrijven Sport en Spel (Medewerker)

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!