Gedragscommissie - Legmeervogels

Gedragscommissie

Gedragscommissie

Zonder respect geen sport bij Legmeervogels

Voetbal, handbal en zaalvoetbal zijn geweldige sporten en bij de Legmeervogels vinden we het heel belangrijk dat dat zo blijft. Meestal wordt er met veel plezier en respect gesport, aangemoedigd, gecoacht, gefloten en getraind. Helaas gaat het niet altijd goed op en rondom het veld. Maar wat is ‘goed’? Wanneer vinden we dat er in een plezierige sfeer gesport wordt? Wat zijn de ‘gedragsregels’ waar we ons aan dienen te houden en wat mogen we van anderen verwachten?  Er hangen borden langs onze velden en posters in de kleedkamers met ‘De basis van Elf. HIermee wil Legmeervogels erop wijzen wat wij het gewenste gedrag vinden.  


Gedragscommissie 
Op verzoek van het bestuur is een gedragscommissie opgericht. Deze commissie beoordeelt op objectieve wijze incidenten, opstootjes, wangedrag en calamiteiten waarbij spelers, vrijwilligers en/of familie van leden van Legmeervogels betrokken zijn.

Heb jij een kwestie waar je met de betrokken partijen zelf niet uitkomt, dan kun je dit mailen. Ook voor vragen of opmerkingen over de gedragsregels kun je contact opnemen via het e-mailadres: gedragscommissie@legmeervogels.nl

Natuurlijk zijn we er nog niet met het opstellen en bekend maken van gedragsregels, maar we zijn van mening dat dit wel een begin is naar een beter en veiliger sportklimaat op en rondom het veld. 

Laten we daar met zijn allen aan blijven werken!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!