Sponsors

Word een trotse vrijwilliger bij Legmeervogels

10 september 2021 10:30


Beste Legmeervogels leden,
Elke vereniging draait vooral op enthousiaste vrijwilligers. Zo ook onze voetbal- en handbalvereniging!
Legmeervogels heeft een groot aantal vrijwilligers die al jaren aan het roer staan. Zij maken het mogelijk dat we op de club gezellig en sportief samen kunnen zijn. Van kantinediensten draaien tot schoonmaken, van trainer tot leider, van administratieve activiteiten tot netwerken leggen, veel van dit werk wordt gedaan door een groep vrijwilligers die zich met veel passie inzetten voor onze vereniging.

En, vele handen maken licht werk. Er zijn altijd meer vrijwilligers welkom! Zo houden we het voor iedereen goed behapbaar en ontstaat we het gevoel nog meer dat we het binnen Legmeervogels samen doen en samen de dingen voor elkaar krijgen.

Vrijwilligerswerk brengt je zoveel; nieuwe mensen leren kennen, jezelf ontwikkelen, je kennis en ervaring op een andere manier inzetten en op die manier een steentje bijdragen aan de vereniging waar jijzelf, of je kind(eren), zoveel plezier aan beleven.

Hieronder ons promotiefilmpje: https://youtu.be/vpuSiVYi7yk

DIGITALE VRIJWILLIGERSMARKT UITHOORN

Heb je de posters met “vrijwilligers gezocht” al ontdekt in Uithoorn? De Digitale Vrijwilligersmarkt is geopend. En ook binnen Legmeervogels zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Een wandeling vanuit je comfortabele stoel met je telefoon, laptop of tablet. Dat kan met deze digitale versie van de Vrijwilligersmarkt.

Bezoek dertig Uithoornse organisaties, waaronder Legmeervogels (stand U29), via de website https://steunpuntvrijwilligerswerkuithoorn.nl/digitale-vrijwilligersmarkt-nu-geopend/  en lees alles over hun doel, werk en medewerkers en bekijk foto's en filmpjes.

Hoe vind je ons? Open de link en klik door. Via het hamburgermenu, dat is het rondje met de 3 streepjes rechts boven in het scherm, kun je het menu openen. Het kaart-symbool is handig. Je ziet hier een overzicht van alle stands in een index of plattegrond, per gemeente. Kies Uithoorn om de stands voor Uithoorn te zien. Klik op een stand / nummer, dan ga je direct naar deze stand toe. Legmeervogels is nummer U29.

Meld je aan als vrijwilliger bij Legmeervogels. Dit kun je doen door een email te sturen aan vrijwilliger@legmeervogels.nl of door te bellen met 06 5061 0145 We zien je aanmelding met veel plezier tegemoet.  

Met sportieve groet,

Marit en Frank
Vrijwilligerscommissie
Delen

Lees meer over:
vrijwilligers vrijwilligerscommissie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!