Seizoensopeningstoernooi Legmeervogels weer een succes! - Legmeervogels

Seizoensopeningstoernooi Legmeervogels weer een succes!

Seizoensopeningstoernooi Legmeervogels weer een succes!

5 september 2022 8:45


Op zaterdag 27 augustus 2022 is het seizoen 2022-2023 geopend met een toernooi voor en bij Legmeervogels. Op deze prachtige dag kwamen de teams van Legmeervogels onderling in actie tegen elkaar. Van jong tot oud, meiden en jongens en voor zowel voetbal als handbal.

In de ochtend speelden 30 voetbalteams van de jongste jeugd (t/m 12 jaar) in verschillende poules tegen elkaar. Leuke wedstrijdjes, waarin de spelers fijn met elkaar hebben gevoetbald en elkaar beter hebben leren kennen in hun nieuwe team. 

In de vroege middag kwamen 12 voetbalteams (13-18 jaar) in actie. De wedstrijden werden begeleid door ouders van de eigen teams. Een opzet die we nu voor het eerst zo deden en wat goed bevallen is. Leuk om te zien dat bij het begin van het seizoen het fanatisme gelijk aanwezig is.

Op het handbalveld speelden in de middag 3 gemixte handbalteams een toernooi. Leuk om alle leeftijden door elkaar te mixen om zo gelijkwaardige teams te creëren. Ook voor de handbal is hiermee het seizoen gestart.

En als laatste onderdeel gingen rond 16.00uur de senioren aan de bak. Er waren 6 teams die op half veld 8x8 speelden, verdeeld over 2 poules. Na de poulewedstrijden volgden de finales. Erg leuke en erg gezellig.

Ieder programmaonderdeel werd afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij iedere 1e plaats een beker kreeg en voor ieder speler een vaantje uitgereikt werd door de organisatie. 

Gedurende de hele dag werd het toernooi aangekleed met gezellige muziek en springkussens. In de kantine en buiten was de verkoop van een drankje of een hapje. De aanwezige EHBO had het gelukkig rustig. Wat pleisters en wat koelen, gelukkig geen ernstige blessures. Zo’n toernooi vergt inzet van vrijwilligers. Gelukkig waren er scholieren die voor hun maatschappelijke punten wilden helpen. Op vrijdagavond het voorbereiden, zoals doeltjes neerzetten, bekers en vaantjes uitpakken, kleedkamerindelingen ophangen. En op zaterdag overdag zorgen dat de standen binnen kwamen en op alle velden een wedstrijdbal en hesjes aanwezig zijn. Tussendoor zorgen voor volle kannen limonade en waar nodig vuilnis opruimen.

We kijken als organisatie terug op een zeer geslaagd toernooi. Waarbij we vooral blije kinderen hebben gezien. We danken de sponsoren en alle vrijwilligers en gaan binnenkort de voorbereidingen opstarten voor het Jeugdtoernooi in juni 2023. 

De Toernooicommissie
DSC_6110.JPG

DSC_6146.JPG

DSC_6131.JPG

DSC_6157.JPG

DSC_6183.JPG

DSC_6233.JPG

Delen

Lees meer over:
seizoensopeningstoernooi

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!