Datum

26 september 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

Aan het begin van het seizoen, hadden we tegen Hertha F1 al een oefenwedstrijd gespeeld. Deze oefenwedstrijd eindigde in een 2-8 eindstand. Prima uitslag natuurlijk. Maar in de competitie kwamen we Hertha F1 weer tegen. Er is niets moeilijker dan tegen een tegenstander spelen waarvan je al gewonnen hebt. We hadden onze spelers  gewaarschuwd, of de tegenstander gaat alles op alles geven om te winnen, of Legmeervogels F1 gaat te makkelijk denken.... Dat laastse was dus het geval! Want binnen een halve minuut had Hertha er al 1 in zitten.

De makkelijke gedachte zat er nog wel in, in de eerste helft. Er werd matig gepaasd, duels waren wat minder... maar Legmeervogels heeft nog wel in de eerste helft een doelpunt kunnen maken waardoor de met een gelijkspel de rust in gingen.

Tijdens de rust hebben we de spelers nogmaals benadrukt dat ze bij geen 1 wedstrijd makkelijk moeten denken en dat ze bij elke wedstrijd alles moeten geven om voor de winst te gaan. Dat was dan ook zichtbaar in de 2e helft. Er werd beter gepaasd, beter overgespeeld, 1 op 1 situaties werden gewonnen wat uiteindelijk resulteerde in 4 extra doelpunten in de 2e helft. Eindstand: 1-5.