Zoals vorige week beloofd speelden de mannen van O10-1 deze zaterdag thuis.

Wat hadden ze er een zin in. Kevin was zelfs de allereerste op de club en opende de poort. Coach Bernhard volgde met de rest van het team.

Dit keer kwam DoorSamenspelSterk met knikkende knieën in onze arena.

Trainer Lars stond weer voor de troepen en spoorde onze mannen aan om te vechten als leeuwen. En dat deden ze.

Al in minuut 6 was het Mirza die, na een 1-2tje met Kevin, kwam tot een perfecte voorzet op Amine. En die scoorde!

Dat had hij kunnen doen met zijn linkerpantoffel, met zijn rechterslof, of met zijn hoofd, ja zelfs met zijn knie…..maar nee hoor, Amine had iets briljants  voor ons in petto. Hij scoorde met zijn………….billen!

Hoe cool is dat? 1–0.

Een heerlijk begin van de wedstrijd. DSS kreeg alle hoeken van het veld te zien, enneh, ja , ook iets met 7 kleuren…

Deze wanhoop dreef DSS tot een noodgreep. Een hele simpele tactiek maar wel heel effectief.

Ze begonnen onze jongens in slaap te voetballen, ze zongen er nog net geen slaapliedje bij maar het leverde wel resultaat op.

Onze leeuwen waren schaapjes aan het tellen en nadat Bo en Puck nog wel een goede ingreep hadden werd het toch 1–1 uit een vrije trap.

Nog 10 minuten tot de rust. In deze periode ging het weer gelijk op.

Toch was het LMV die nog dicht bij een doelpunt kwam.

Wasim knalde vanaf de linkerzijlijn op doel en deze inzet spatte van de rechterpaal af. Dat had zeker meer verdiend.

RUST

Na tactische aanwijzingen en de LMV-yell in de rust ging LMV er weer volop tegen aan.

Een mooie combinatie op rechts van Irfaan en Nahom belandde uiteindelijk in het zijnet.

DSS deed ook wat ze konden en het leek erop dat zij in deze fase beter waren. Grote kansen wisten zij, door goed verdedigend werk van Kimi, Wasim en Puck, echter niet te creëren.

In de 11e minuut was het weer de beurt aan onze jongens. Een strakke voorzet van Irfaan stelde Mirza in staat om met zijn linker uit te halen maar de keeper pakte goed.

Hierna volgde een uitbraak van DSS. In eerste instantie pakte Bo met een uiterste inspanning de bal bij de 1e paal. Maar even later rondde DSS, oog in oog met Bo, wel netjes af. 1-2.

Na deze tegenvaller en met nog 12 minuten op de klok, greep Lars in. Hij haalde een verdediger naar de kant en ging achterin met 2 verdedigers spelen.

Daarbij deden de mannen er ook nog een flinke schep boven op.

Het middenveld werd heroverd door Nahom en Kevin en de druk werd enorm opgevoerd. Zo veel zelfs dat DSS uit paniek de bal keurig in het hoekje van de eigen goal schoof. 2-2.

Mooi om te zien dat ze dat geluk zelf hebben afgedwongen.

In de laatste minuten waren beide teams niet meer in staat om iets aan de stand te veranderen.

De goed fluitende scheidsrechter Marcello blies na 25 minuten voor de laatste keer en het gelijke spel was een feit.

Volgende week speelt LMV O10-1 de topper tegen Onze Gezellen in Haarlem.