Scheidsrechter

Edwin van Beek

Accommodatie

Onbekend

De titel verklapt het al. Dit was een wedstrijd om van te smullen. Het bevatte van zowel Legmeervogels als van Aalsmeer goed voetbal, strijd en de wilskracht om te winnen! Omdat Legmeervogels 1e in de poule stond was Aalsmeer extra gefocussed om de koploper van de 1e plaats te stoten.

De eerste helf begon goed voor legmeervogels, er werd goed over gespeeld en kansen gecreeerd. Door een goed schot op het doel kon de keeper van Aalsmeer deze uit zijn doel slaan. Maar de spitsen van Legmeervogels waren scherp en gretig waardoor er direct werd ingegrepen en de 1-0 werd gemaakt!

Na de 1-0 werd Aalsmeer wakker en gingen steviger voetballen waardoor er meer druk werd gezet op de bal. Daar hadden onze jongens het wat moeilijk mee waardoor Legmeervogels meer ruimte weg gaf voor Aalsmeer en zij keer op keer kansen kregen om te scoren. In de 2e helft ging Aalsmeer door met hun spel! 2e helft was meer verdedigen dan echt aanvallend voetbal spelen. Gelukkig heeft Legmeervogels F1 een fantastische keeper. De keeper heeft een aantal keer gevaarlijke ballen moeten stoppen.

Na het eind signaal kwam de ontlading en mochten alle spelers hun frustratie uiten door het nemen van penalties. Al met al een wedstrijd met bloed zweet en tranen en staat Legmeervogels voor alsnog op de 1e plek!