28 november 2015 11:45

Accommodatie

Onbekend

zaterdag 28 november 2015 Sporting Krommenie E O10-2 – Legmeervogels E O10-1

De jongend van LMV E O10-1 mochten weer eens de wei in. Dit keer met een mooi zonnetje, maar wel met een koud windje. Toch maakt dat niets uit want de jongens hadden, na de 9-0 overwinning op Geuzenmeer, erg veel zin om er flink tegenaan te gaan.

Na een stevige Yell gingen ze ook fel van start, wat direct al resulteerde in een paar mooie kansen die helaas niet met een treffer konden worden afgerond.  Sporting Krommenie reageerde met een snelle aanval die in eerste instantie werd gestopt door Bo, maar er in tweede instantie wel in ging. En zo stond het al snel 1-0 voor Sporting Krommenie.

LMV liet zich niet uit het veld slaan en bleef voetballen. Diverse mooie aanvallen werden er opgezet, maar helaas belandde de bal niet in het doel. Na een mooie steekpass van Wasim op Kevin, kwam LMV weer op een gelijke stand, 1-1! Go Boys, Go! Sporting Krommenie zette er een tandje bij en LMV verslapte iets. Hierdoor kwam Sporting Krommenie steeds dichterbij het doel van LMV. De verdediging van LMV werd onder druk gezet, waardoor de keeper een aantal keer moest ingrijpen. Na een snelle uitbraak volgde de 2-1 en keken de jongens van LMV tegen een achterstand aan.

Nu moest er weer druk gezet worden vanaf LMV. De jongens probeerden elkaar te zoeken, maar goed  voetballen lukte niet . De passes kwamen even niet aan en Sporting Krommenie won de duels. Na een ongelukkige situatie voor ons doel werd het ook nog eens 3-1 en was het hoog tijd voor rust. Er viel wel wat te bespreken.

De tweede helft moest veel feller om nog niet te verliezen, de duels moesten gewonnen worden en de passes moesten aankomen. Met deze boodschap trokken de jongens ten strijde. Gelijk al in de eerste minuut ontstonden er twee kansen en even later nog een kans die helaas over ging. Dit ging de goede kant op.  Vervolgens was er een prachtige voorzet van Mirza op Amine en werd het 3-2. Kevin pakte de bal snel op om het tempo hoog te houden. Er moest immers nog meer gescoord worden om te winnen. Nu gas geven en druk blijven zetten! Nahom won bijna alle duels waardoor LMV het merendeel van de tijd in balbezit was. Kimi en Puck sloten de tegenstander keurig op op de middenlijn waardoor zij aanvallend er niet aan te pas kwamen. Het spel speelde zich voornamelijk af voor het doel van Sporting Krommenie. Na diverse kansen kwam er uiteindelijke een prachtige aanval over drie schijven die met een treffer werd afgesloten door Irfaan. 3-3!  Nu roken de jongens van LMV winst. Helaas blies de scheids gelijk af en bleef de wedstrijd hangen op een gelijkspel.  Ook hier had meer ingezeten, maar toch een punt meegenomen. Op naar de volgende wedstrijd tegen de Koninklijke HFC. Een sinterklaaskadootje in de vorm van winst zou dan leuk zijn.