Thymen den Haan

Accommodatie

Onbekend

Op een zonovergoten ochtend op Sportpark de Randhoorn moest het gan gebeuren.. Het gevecht in de middenmoot tussen Legmeervogels en Amstelveen. En een gevecht werd het..
Na een wat langer rondo-tje en zandhappen voor onze keeper Mitch, begonnen we. De wedstrijd kwam wat moeilijk op gang en al snel werd duidelijk dat deze teams aan elkaar gewaagd waren. Tijdens onze eerste verdedigende wissel moesten we het helaas bezuren en scoorde Amstelveen de openingstreffer. Gelukkig duurde deze voorsprong niet lang. Thomas speelde zichzelf vrij aan de linkerkant van het veld en kon daardoor een verre voorzet geven op Jesper, die de bal in tweede instantie keurig inschoot. Wat een opluchting! 1-1.
In de tweede helft leek het het beter te gaan maar helaas gingen de vele kansen er niet in en duurde het tot de 33e minuut totdat er weer een goal viel. Jesper haalde de bal uit de kluit met spelers en gaf een keurige pass op Thomas, die de bal voor zijn goede voet legde en keurig inschoot.. 2-1! De laatste minuten van de wedstrijd waren billenknijpen, want er werk slecht meeverdedigd.. Gelukkig stonden Sam Spier en Noah hun mannetje, waardoor we de overwinning toch hebben kunnen pakken.

Een zwaarbevochten overwinning voor Legmeervogels dus.. En een mooi cadeau voor Armin die deze dag jarig was en ook nog eens zijn penalty keurig inschoot net als vele andere van ons team.

De rode koppies na afloop in de kleedkamer doen mij goed en jullie hebben dan ook verdiend gewonnen!