Sporting Martinus O10-2 – Legmeervogels O10-1 (3-0) 4-1

Datum

29 augustus 2015 8:30

Accommodatie

Onbekend

Op een vroege zaterdagochtend reisde we af naar Amstelveen, in een heerlijk zonnetje begonnen we aan de warming-upp. We oogde serieus en heel gemotiveerd. We begonnen iets later. Het begin was netzoals de afgelopen 2x we liepen binnen 10 minuten weer tegen een 3-0 achterstand aan. Sporting Martinus was erg sterk maar scoorde niet meer door heleboel goede reddingen van bo. In de rust een goed gesprek gehad met de jongens en ze weer optimaal gemotiveerd en dat was te zien de 2e helft, mooie combinaties en goede felheid van onze jongens, kans naar kans maar de keeper van Martinus had zijn beste dag! Na 15 min in de 2e helft kreeg Martinus een kans en scoorde gelijk en keken we tegen een 4-0 achterstand aan, maar onze jongens gaven niet op en bleven knokken en de verdiende ere treffer kwam er dan ook! Een mooie goal van Amine in de kruising, na 50 minuten floot de goed leidende scheidsrechter af. Helaas jongens, als we volgende wedstrijd zo 50 minuten voetballen komt de overwinning vanzelf! Jullie trainer Marcello!